• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

14.10.2024

15:50

Vlahović ne bojkotuje Piksija! Čuveni stručnjak se oglasio povodom porodičnih problema srpskog asa!

profimedia

Fudbal

Vlahović ne bojkotuje Piksija! Čuveni stručnjak se oglasio povodom porodičnih problema srpskog asa!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je Švajcarsku sa 2:0, uprkos tome što nije nastupilo nekoliko ključnih igrača, uključujući i najskupljeg srpskog fudbalera, Dušana Vlahovića.

Ovo je drugi put zaredom da Vlahović nije bio u sastavu, a selektor Dragan Stojković Piksi je naveo da su razlozi odsustva porodične prirode, negirajući bilo kakve glasine o bojkotu.

Bivši selektor mlade reprezentacije Srbije i Crne Gore, Dragan Okuka, pojasnio je situaciju za K1 televiziju:

- Vlahović ima porodičnih problema, koje ja poznajem, ali nećemo ulaziti u njegovu privatnost. To nema nikakve veze sa Piksijem, kao što se spekulisalo.

Foto: profimedia

Dušan Vlahović

Okuka je izrazio uverenje da će Vlahović, kao i Sergej Milinković Savić, biti deo reprezentacije već u novembru. Posebno je pohvalio povratak timskog duha u ekipu, što pripisuje Piksijevom radu, koji koristi Ligu nacija da podmladi tim i pripremi ekipu za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo.

- On ovu Ligu nacija koristi da 'podmladi' reprezentaciju, omogućavajući dolazak nekih novih klinaca da igraju i da pripreme tim i igru za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo kako bismo uspeli da odemo na prestižno takmičenje. Zaboravili smo na Kostu Nedeljkovića, Strahinju Erakovića i Nikolu Čumića. Piksi to radi, a ovaj rezultat mu omogućava da do kraja sprovede svoje planove i proširi krug igrača. Tu je i mali Andrija Maksimović koji je skrenuo pažnju na sebe; izuzetan je talenat. Piksi mu je dao šansu, on samo može da napreduje i napredovaće - naglasio je Okuka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Srbija za korak bliža Evropskoj uniji! Balkan ima ključne resurse koji nedostaju zapadnim zemljama! (VIDEO)
Live TV

Srbija za korak bliža Evropskoj uniji! Balkan ima ključne resurse koji nedostaju zapadnim zemljama! (VIDEO)

Danas je održan Samit Berlinskog kongresa. Region zapadnog Balkana trebalo bi što pre pripojiti Evropskoj uniji! Srbiju je na Samitu predstavljao premijer Miloš Vučević koji je imao brojne sastanke sa nekoliko lidera zemalja. Na ovu temu u "Info danu" govorili su analitičar Veljko Jovanović i dopisnik "Politike" iz Severne Makedonije Željko Šajn. Uživo u program javio se i politikolog Andreja Lović koji je komentarisao na koji način je nemačka javnost reagovala na ovaj samit.

14.10.2024

16:33

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Šok plan Orbana! Mađarski premijer blokira milijarde za Ukrajinu zbog izbora u Americi: "Pomoći će republikancu po svaku cenu"
Planeta

Šok plan Orbana! Mađarski premijer blokira milijarde za Ukrajinu zbog izbora u Americi: "Pomoći će republikancu po svaku cenu"

Mađarski premijer Viktor Orban preti da će vršiti opstrukciju da Ukrajini ne bi bila upućena pomoć u vidu zajma u iznosu od 50 milijardi dolara koju su joj ponudile SAD, EU i lideri G7 dok se ne održe izbori u SAD da bi bivši američki predsednik i republikanski predsednički kandidat Donald Tramp mogao pred novembarske izbore da kaže svojim glasačima, da, ukoliko bude izabran, neće dati nikakvu pomoć Kijevu, objavio je danas Politiko.

14.10.2024

16:49 >> 16:54

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Nauka