• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

19.10.2024

10:12

Bizarna situacija u Superligi! Vratio loptu glavom svom golmanu, a onda je nastao haos na terenu! (VIDEO)

Printscreen You Tube

Fudbal

Bizarna situacija u Superligi! Vratio loptu glavom svom golmanu, a onda je nastao haos na terenu! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca upisali su istorijsku pobedu nad TSC-om u Bačkoj Topoli, savladavši domaćina rezultatom 2:0, čime su po prvi put trijumfovali u međusobnim susretima.

Ovaj meč, odigran u petak veče, osim rezultata, ostaće upamćen po retko viđenoj situaciji koja je izazvala zbunjenost na terenu.

Naime, u 79. minutu, Mehmed Ćosić, defanzivac Radničkog, zaradio je žuti karton i njegov tim je kažnjen indirektnim udarcem u korist TSC-a nakon neuobičajene odluke sudije Srđana Jovanovića. Radnički je izveo slobodan udarac, a lopta se vratila na njihovu polovinu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Arena Sport TV (@arenasporttv)

Ćosić je tada pokušao da vrati loptu svom golmanu, koristeći glavu dok je ležao na terenu. Iako se na prvi pogled činilo da je sve u skladu s pravilima, sudija je prekinuo igru, ocenivši da je prekršaj počinjen jer je prethodno igrao nogom pre nego što je loptu dotakao glavom. Ovaj potez se karakteriše kao izigravanje fudbalskih pravila.

Odluka sudije izazvala je čuđenje među prisutnima, a ni sam Ćosić nije mogao da veruje šta se dogodilo. Ipak, pravila jasno nalažu da je takva akcija nedozvoljena. Iako je TSC dobio priliku da izvede indirektan udarac, nisu uspeli da izjednače, a do kraja su primili još jedan gol.

Strelci za Radnički bili su Stankovski i Golijanin, čime je kragujevački tim došao do važne pobede koja ih je podigla na 5. mesto tabele sa 17 bodova, dok je TSC pao na 8. poziciju sa 16 bodova.

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija