• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

19.10.2024

11:55

Otac ga se odrekao, ali ga hoće "vukovi"I! Ahmedhodžić između porodične drame i milionskog transfera!

profimedia

Fudbal

Otac ga se odrekao, ali ga hoće "vukovi"I! Ahmedhodžić između porodične drame i milionskog transfera!

Podeli vest

Posle turbulentne jeseni, Anel Ahmedhodžić ponovo je u centru pažnje javnosti, kako u regionu tako i u Velikoj Britaniji.

Ovaj defanzivac Šefild Junajteda, koji je nedavno definitivno zatvorio vrata reprezentaciji Bosne i Hercegovine, našao se u epicentru skandala zbog porodičnih problema, ali mu se na fudbalskom planu smeši novi veliki korak.

Britanski mediji javljaju da je Ahmedhodžić na meti Vulverhemptona, koji je spreman da izdvoji ogromnu svotu novca za njegov transfer u januaru.

Iako su Vukovi već letos pokušali da ga dovedu, ponuda od 20 miliona evra nije bila dovoljna da privoli Šefild na prodaju. Sada, međutim, Vulverhempton "gori pod nogama", s obzirom na to da se nalaze na dnu tabele Premijer lige sa samo jednim bodom iz sedam utakmica, što ih tera na odlučne poteze.

 

 

Na privatnom planu, Ahmedhodžićeva situacija je daleko od mirne. Nakon što je u septembru zvanično raskinuo sa reprezentacijom BiH, suočio se s uvredama na račun svoje supruge Marijane, koju su navijači okrivili za njegove izostanke iz tima.

Čitav skandal dodatno je eskalirao kada se njegov otac, Mirsad Ahmedhodžić, javno odrekao sina i čak doveo u pitanje očinstvo.

- Ovo više nije moj sin. Borio sam se u ratu, bio tri puta ranjavan, želeo sam da igra za zemlju koju sam krvlju stvarao, ali su ga loši ljudi okrenuli protiv nas. Njena majka i ona su planirale da nas odstrane, a on je ostao kod kuće s detetom, propuštajući važne utakmice - izjavio je Mirsad, ne krijući ogorčenje.

I dok privatni problemi bacaju senku na njegov život, Ahmedhodžiću se profesionalno otvaraju vrata ka novom transferu, što bi moglo da ga izvuče iz krize u kojoj se nalazi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Drama u Americi! "Niko neće preživeti!"
Planeta

Drama u Americi! "Niko neće preživeti!"

Avio-kompanija Delta erlajns suočila se sa ozbiljnom pretnjom nakon što se na mreži Iks pojavila objava u kojoj se tvrdi da su u pet njenih aviona postavljene bombe, uz upozorenje da "niko neće preživeti".

19.10.2024

13:22

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija