• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Ž.

23.10.2024

09:00

Da li je Zvezda za LŠ? Bolno otrežnjenje u Monaku: Milojević kao nikad dosad

Starsportphoto

Fudbal

Da li je Zvezda za LŠ? Bolno otrežnjenje u Monaku: Milojević kao nikad dosad

Podeli vest

Kad ni treća nije sreća. Fudbaleri Crvene zvezde doživeli su još jednu katastrofu u 3. kolu Lige šampiona.

Monako je pobedio 5:1 i ogolio jednu surovu istinu: Srpski prvak ne može protiv velikana u u najjačem takmičenju Starog komplimenta. To je, uostalom, potvrdio i posle treće utakmice Vladan Milojević.

- Pobedio nas je brži, snažniji, agresivniji protivnik u čemu mi ne možemo da pariramo najvećim evropskim klubovima - rekao je Vladan Milojević novinarima posle utakmice na stadionu “Luj Drugi”.

Dakle, ni povrede, ni kiksevi, a zapravo jeste i jedno i drugo, po strategu crveno-belih nije bio krucijalni razlog poraza već nešto što svakako mnogo više brine - šanse da osvajač srpske Superlige trenutno uradi nešto više od ubedljivog poraza u duelima sa najjačim ekipama Starog kontinenta su ravne nuli. Da ne idemo u minus… 

Foto: Starsportphoto

Zvezda ubeljivo poražena od Monaka (5:1)

 

I kad navijači Zvezde pomisle da ne može gore od “četvorke” u Milanu, dobiju bolno otrežnjenje - e, pa može! “Petarda” u Kneževini i poraz koji zaista trenutno odslikava odnos snaga između srpskog šampiona i ostalih zveri koje je srpski šampion dobio žrebom.

Možda i jeste tako, ali se onda postavlja pitanje šta traži Zvezda u Ligi šampiona, ako svima služi kao topovska hrana. Lako je posle bitke biti general, ali ovog puta crveno-beli nisu imali promil šanse. Probao je Milojević da iznenadi kolegu sa druge strane terena Adija Hitera sa dvojicim napadača na startu meča, ali Bruno Duarte koji bi odbio poziv je jak udarac u 5. minutu i morao je da napusti teren. Šteta zaista.

A šta reći za Pitera Olanjinku. Deset minuta pre kraja meča morao je da izađe sa terena, završio je na štakama! Odmah je pokazao klupi da neće moći da nastavi. Pored Glazera, Mimovića, Ivanića, Drkušića sada u ambulanbtu idu Duarte i upravo Olanjinka. 

Kiksevi… Silas koji kasni za ofsajd i Zvezda prima prvi gol, kod drugog lopta se odbija o Spajića i dolazi do Emboloa, koji rutinski završava akciju. Pa onda treći gol: iz slobodnog udarca, sa 35 metara kada je Švajcarac uhvatio Ilića na spavanju. Četvrti gol, Elšnik gubi loptu, a i Rodić nije bio ništa bolji okliznuo se pao, a onda je Takumi Minamino napravio odličan avio. Peti u nadoknadi vremena, pa narode, malo li je? 

Foto: Starsportphoto

Fudbaleri Zvezde utučeni posle debakla u Ligi šampiona

 

- Dosta toga nam je poremetila povreda Duartea, trebalo je neko da nam povezuje te prostore i Silasovu brzinu, kao i telo Šerifa. Posle toga smo morali da menjamo. Nismo imali posle toga nekog da izdrži teret. Igraju jako agresivno, snažno, sa velikim presingom. Uvek smo kasnili na sredini terena, da nađemo pravo rešenje, nismo mogli da se snađemo - izjavio je Milojević o utakimici.

I? Šta sad? Zvezda je u nezavidnoj situaciji posle tri kola Lige šampiona je pretposlednja, a za dve nedelje u Beograd stiže moćna Barsa! Da li je posle svega što je izjavio Vladan Milojević i objasnio neke sgtvari Liga Evrope, recimo, za crveno -bele mnogo lakše nego fudbalerima Zvezde…


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija