• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Ž.

24.10.2024

19:05

Potvrđena ekskluziva Informera! Aleksandar Kolarov novi selektor mlade reprezentacije Srbije!

Starsportphoto©

Fudbal

Potvrđena ekskluziva Informera! Aleksandar Kolarov novi selektor mlade reprezentacije Srbije!

Podeli vest

Bivši kapiten "orlova" Aleksandar Kolarov postaće selektor mlade reprezentacije Srbije.

Kao što je Informer već najavio krajem avgusta, proslavljeni srpski reprezentativac zameniće Ljubinka Drulovića, koji sa U21 selekcijom nije uspeo da se plasira na Evropsko prvenstvo.

Kolarov je tokom karijere 94 puta nastupio za reprezentaciju Srbije, bio kapiten "orlova" na Mundijalu 2018. godine u Rusiji i igrao za gigante Lacio, Mančester Siti, Romu i Inter.

To će biti i prvi potez Branka Radujka, koji je je sve dogovorio sa nekadašnjim, levim bekom. Inače, naš bivši reprezentativac završava u Italiji licencu i "peče zanat" od Simonea Inzagija, Mauricija Sarija, Danijelea de Rosija i drugih.

FSS želi da Kolarov bude zalog za budućnost, koji će da vodi ekipu i na EP 2027. godine čiji će domaćini zajedno biti Srbija i Albanija. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set