• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

26.10.2024

13:30

Lista za Zvezdinog Mesija sve duža, a na "Marakani" se još uvek čeka bar tih 20 miliona!

FK Crvena zvezda

Fudbal

Lista za Zvezdinog Mesija sve duža, a na "Marakani" se još uvek čeka bar tih 20 miliona!

Podeli vest

Iz dana u dan, sve više ponuda stiže na adresu mladog fudbalera Crvene zvezde Andriju Maksimovića (17)! Brojni evropski giganti u trci su za momka iz Novog Pazara, a sada im se priključio i Totenhem.

Prema informacijama sa britanskog portala "TBRfootball", premijerligaš je spreman da se bori za Zvezdinog "Mesija", kako ga mnogi oslovljavaju, ali konkretna ponuda još uvek nije navedena.

Londonska ekipa na čelu sa Angelosom Postekogluom odlučila je da osnaži bazu mlađih fudbalera, dok uz to smatraju i da bi engleska prestonica bila prava sredina za razvoj talentovanog igrača.

Foto: Starsportphoto

Vladan Milojević i Andrija Maksimović

Osim Totenhema, najmlađi debitant u istoriji reprezentacije Srbije već je na radaru nekoliko evropskih klubova, uključujući Napoli, Liverpul, Borusiju Dortmund, Ajntraht, Brajton, Milan, Arsenal, pa čak i Mančester siti.

Iako su Mančester siti i Liverpul takođe ozbiljni kandidati za njegov potpis, smatra se da bi prelazak u tako velike klubove možda bio prerani korak za mladog vezistu.

U svakom slučaju, transfer neće biti moguć pre juna, kada mladi Maksimović napuni 18 godina. Do tada, iz Ljutice Bogdana očekuju atraktivnu ponudu, ne manju od 20 miliona evra.

Zvalo me je sedam, osam ozbiljnih klubova. Po propisima još ne može da ide, tek u junu puni 18 godina. Još uvek nema formiranu cenu, ali to neće biti ispod 20.000.000 evra – i oni su spremni da plate taj iznos, plus bonuse. Sve je to hrabrost naše klupske politike, gde smo verovali u njega, stavili ga da igra derbi, da igra u Milanu rekao je Terzić nedavno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija