• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

23.10.2024

22:11

Bundesligaš koji nudi milione vodi u trci za Zvezdinog Mesija, Siti i Liverpul preveliki zalogaj!

Starsportphoto©

Košarka

Bundesligaš koji nudi milione vodi u trci za Zvezdinog Mesija, Siti i Liverpul preveliki zalogaj!

Podeli vest

Mladi Andrija Maksimović (19) postao je prava senzacija u evropskom fudbalu! Fudbaler Crvene zvezde jedan je od najvažnijih šrafova u ekipi Vladana Milojevića, ali sudeći po unosnim ponudama koje iz dana u dan pristižu na adresu momka iz Novog Pazara, ne još zadugo.

Najmlađi debitant u istoriji reprezentacije Srbije već je na radaru nekoliko evropskih fudbalskih giganata, uključujući Napoli, Liverpul, Borusiju Dortmund, Milan, Arsenal, pa čak i Mančester siti.

Međutim, prema informacijama koje prenosi ugledni nemački novinar Kristijan Falk, u trci za talentovanog "Zvezdinog Mesija", kako ga mnogi zovu, trenutno vodi Ajntraht Frankfurt.

Prema njegovim rečima, bundesligaški klub je spreman da izdvoji 12 miliona evra za transfer Maksimovića, uz potencijalne bonuse od dodatnih 3 miliona. Iako su Mančester siti i Liverpul takođe ozbiljni kandidati za njegov potpis, smatra se da bi prelazak u tako velike klubove možda bio prerani korak za mladog vezistu.

Kao realnija opcija, u igru se uključuje i Brajton, klub iz Premijer lige koji bi mogao da bude idealna sredina za dalji razvoj Maksimovića.

 

 

Talentovani ofanzivac odigrao je bez greške 174. večiti derbi, potom je bio jedan od najboljih na gostovanju Interu u drugoj rundi Lige šampiona. Krug sjajnih igara zatvorio je debitantskim nastupom u reprezentaciji Srbije zbog čega je poslednjih dana glavna tema brojnih evropskih medija. 

Međutim, transfer neće biti moguć pre juna, kada mladi Maksimović napuni 18 godina. Do tada, iz Ljutice Bogdana očekuju atraktivnu ponudu, ne manju od 20 miliona evra.

Zvalo me je sedam, osam ozbiljnih klubova. Po propisima još ne može da ide, tek u junu puni 18 godina. Još uvek nema formiranu cenu, ali to neće biti ispod 20.000.000 evra – i oni su spremni da plate taj iznos, plus bonuse. Sve je to hrabrost naše klupske politike, gde smo verovali u njega, stavili ga da igra derbi, da igra u Milanu - rekao je Terzić nedavno.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija