• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

27.10.2024

14:51

Anćeloti se oglasio nakon bruke! Evo šta trener Reala kaže o debaklu protiv Barselone!

Tanjug/AP

Fudbal

Anćeloti se oglasio nakon bruke! Evo šta trener Reala kaže o debaklu protiv Barselone!

Podeli vest

Trener Reala Karlo Anćeloti priznao je da je njegov tim imao šanse za gol, ali su presudila dva brza gola Barselone, što je potpuno preokrenulo tok utakmice i osujetilo svaku nadu za povratak.

U prvoj ovosezonskoj utakmici između Barselone i Real Madrida, Katalonci su trijumfovali na "Bernabeuu" rezultatom 4:0, ostavljajući Madriđane bez odgovora i u očiglednoj frustraciji. 

- Bila je neizvesna utakmica utakmica, imali smo prilike i mogli da postignemo gol, ali nedostajalno nam je preciznosti u završnici. Mogli smo da povedemo, ali njihova dva brza gola odnela su našu energiju. Odjednom smo dobili drugačiju utakmicu u kojoj su nam napravili mnogo štete kontranapadima. Težak trenutak, ali ne moramo sada sve da odbacimo, već samo da zaboravimo na poslednjih 30 minuta. Ne smemo da odustanemo, već da učimo iz ovoga. Iz prošlog ligaškog poraza u derbiju prethodne sezone izašli smo u dobrom raspoloženju i moramo da uradimo isto - rekao je Anćeloti, naglasivši da je tim imao solidno prvo poluvreme, ali da je rizik sa ofanzivnijim pristupom nakon primljenih golova bio ključna greška.

Foto: Tanjug/AP

Karlo Anćeloti i Hansi Flik

Italijan je takođe komentarisao napadača Kilijana Mbapea, koji je završio svoj prvi El Klasiko bez gola ili asistencije, dok su kamere zabeležile Anćelotijev ljutiti trenutak prema klupi Barselone.

- Rizikovali smo sa njegovom pozicijom, oni igraju sa visoko postavljenjom zadnjom linijom i umalo da iskoristimo tu prednost. Naši napadači su imali tri, četiri prilike, ali ih nisu iskoristili.

Foto: Tanjug/AP

Kilijan Mbape

Trener je otkrio da je razlog bio neprimereno ponašanje pomoćnika Hansa Flika, koji je, kako tvrdi, gestikulirao ka Realovoj klupi na nepoštovanje način.

Problem sa klupom Barselone je bio Flikov asistent, koji nije na džentlmenski način proslavio gol, već je usmerio to ka našoj klupi. Flik se saglasio sa nama i to je to - rekao je Anćeloti, zaključivši da rezultat ne odražava pravu sliku dešavanja na terenu, ali i da su Realove greške, kako taktičke tako i psihološke, bile ključne za ovaj težak poraz.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija