• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

27.10.2024

21:07

Atletiko u krizi! Pelegrinijev Betis nadigrao Madriđane

EPA Images

Fudbal

Atletiko u krizi! Pelegrinijev Betis nadigrao Madriđane

Podeli vest

Fudbalski klub Atletiko iz Madrida očigledno se nalazi u rezultatskoj krizi pošto su večeras izgubili u gostima od Betisa sa 1:0 u 11. kolu španske Primere.

Ekipa Dijega Simeona tako je upisala prvi poraz ove sezone u španskom prvenstvu, ali im je ovo drugi uzastopni kiks, jer su u sredu uveče neočekivano izgubili od Lila sa 3:1 u Ligi šampiona

Očekivalo se da će "jorgandžije" rutinski stići do tri boda u Andaluziji, ali su udarili na žestok otpor rivala predvođenog sa klupe legendarnim Manuelom Pelegrinijem. Zanimljivo, čileanski stručnjak tako je prvi put posle 12 susreta nadmudrio argentinskog kolegu. Predvodio je Pelegrini u svojoj karijeri Viljareal, Real Madrid i Malagu, ali nikad nije uspeo da uzme skalp Čolu, sve do večeras.

Foto: EPA Images

 

Betis je večeras u potpunosti nadigrao "jorgandžije" koji su delovali kao ekipa koja se prvi put našla na terenu. Domaćini su apsolutno dominirali, prvenstveno u prvom poluvremenu kada su imali 14 šuteva ka protivničkom kolu, a zanimljivo je da jedini pogodak u mreži na kraju bio gol Hosea Marija Himeneza i to već u četvrtom minutu meča. Loptu je sa leve strane ubacio Abdea Ezaluzija, a nesrećni Urugvajac u nameri da je izbaci iz kazennog prostora savladao je svog golmana Jana Oblaka. 

U nastavku nije viđen preterano atraktivan i zanimljiv fudbal. Betis je uglavnom kontrolisao igru na terenu, s vremena na vreme zapretio Atletiku, koji je jednu i najbolju šansu imao u 80. minutu kada je Alvarez zatresao stativu. 

Atletiko je posle prvog poraza u sezoni ostao na četvrtom mestu sa 20 bodova, čak deset manje od vodeće Barselone, dok je Betis peti sa 18 poena. 

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija