• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.10.2024

21:00

To ga uopšte ne zanima! Evo gde je Erling Holand dok se dodeljuje Zlatna lopta! (VIDEO)

Reuters

Fudbal

To ga uopšte ne zanima! Evo gde je Erling Holand dok se dodeljuje Zlatna lopta! (VIDEO)

Podeli vest

Očekivao se pravi spektakl večeras u Parizu na dodeli Zlatne lopte, ali od svega jedno veliko ništa!

Vest koja je sve iznenadila jeste da Vinisijus Žunior neće osvojiti Zlatnu loptu iako su ga svi već videli kao pobednika. Ova nagrada pripašće najverovatnije Rodriju što je članove Real Madrida itekako razočaralo.

Iako je preko 50 članova Reala trebalo da doputuje večeras u Pariz na kraju su oni otkazali svoj dolazak nakon što su saznali da Vinisijus neće biti proglašen za najboljeg igrača sveta.

Na kraju zaista niko od "Kraljeva" nije došao, a dodela Zlatne lopte koja još uvek zvanično nije ni počela počela je da izgleda sve bizarnije.

 

 

Naime, pored Realovih zvezda u "gradu svetlosti" se večeras nije pojavilo još nekoliko zvučnih imena, a tu se najviše izdvaja Erling Holand.

Holand se našao u TOP 10 ovog izbora i još uvek je i on zvanično u borbi za Zlatnu loptu, ali je očigledno Norvežaninu odmah bilo jasno da nema nikakve šanse da dobije tu nagradu.

 

 

Umesto u Pariz napadač Mančester Sitija slobodan dan odlučio je da iskoristi za odlazak u Švedsku, pa je pokazao gde se večeras nalazi.

Naime, na iznenađenje svih Holand se pojavio večeras na "Eleda stadionu" gde gleda meč Malme - Goteborg, pa je dobio velike ovacije navijača.

Ono što je najviše oduševilo navijače domaćeg kluba jeste da ja Holand obukao dres Malma uzeo i šal ovog kluba, pa je jasno za koga navija.

​Iako se očekivalo da će Holand biti večeras u Parizu na dodeli Zlatne lopte očito je da je i on imao "važnijeg" posla što se navijačima Mančester Sitija nije previše dopalo.

Oni najviše zameraju Norvežaninu što neće biti u Parizu da večeras pruži podršku svom saigraču Rodriju koji će prema svemu sudeći dobiti Zlatnu loptu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Održan sastanak Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom sa Poslaničkom grupom Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Srbijom
Politika

Održan sastanak Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom sa Poslaničkom grupom Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Srbijom

Predsednik Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom Radoslav Milojičić i članovi Grupe Staša Stojanović i mr Milovan Drecun, razgovarali su, preko zoom platforme sa članovima Poslaničke grupe Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Republikom Srbijom, predvođenom potpredsednikom Grupe Dimitrijem Natalukhom.

28.10.2024

20:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set