• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

28.10.2024

21:52

Mbape i Kejn podelili nagradu! Prvi put u istoriji priznanje "Gerd Miler" ide u ruke dvojici igrača! (VIDEO)

Tanjug/AP

Fudbal

Mbape i Kejn podelili nagradu! Prvi put u istoriji priznanje "Gerd Miler" ide u ruke dvojici igrača! (VIDEO)

Podeli vest

Na prestižnoj ceremoniji u pariskom pozorištu "Šatle", koju su vodili legendarni fudbaler Didije Drogba i francuska novinarka Sendi Eriber, najbolji strelci prošle godine, Hari Kejn i Kilijan Mbape, dobili su nagradu "Gerd Miler".

Ovaj istorijski trenutak označio je prvi put da su dvojica igrača istovremeno podelila ovaj trofej, zahvaljujući sjajnim sezonama u kojima su obojica postigli po 52 gola.

Nagrada "Gerd Miler", koja je prethodnih godina pripala Erlingu Holandu i dvaput Robertu Levandovskom, ovoga puta je otišla u ruke Kejna i Mbapea kao priznanje za njihovu neverovatnu efikasnost.

 

 

Iako se Mbape nije pojavio na ceremoniji, Kejn je zahvalio svima koji su doprineli njegovom uspehu, dodajući da je ovo jedno od najvećih priznanja koje je dobio u karijeri.

U istoj večeri, mladi igrač Barselone i španske reprezentacije Lamin Jamal, sa samo 17 godina, ušao je u istoriju kao najmlađi dobitnik nagrade za najboljeg mladog igrača.

Jamal, koji je takođe među deset najboljih u izboru za "Zlatnu loptu", osvajanjem Evropskog prvenstva sa Španijom i impresivnim nastupima u Barseloni dokazao je da ga očekuje velika budućnost.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set