• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

28.10.2024

15:35

Šokantan obrt! Zlatna lopta ne ide Vinisijusu! Real odbio prisustvo

AP/Photo

Fudbal

Šokantan obrt! Zlatna lopta ne ide Vinisijusu! Real odbio prisustvo

Podeli vest

Iako se činilo da je stvar gotova, došlo je do preokreta! Vinisijus Žunior neće osvojiti Zlatnu loptu.

Saznanje je preneo najpoznatiji fudbalski insajder Fabricio Romano. Italijanski novinar navodi da su Madriđani odbili svoje prisustvo na večerašnjoj ceremoniji, jer su unapred obavešteni da tokom nje glavnu nagradu neće odneti njihov fudbaler.

 

 

Očekivalo se da među svečanim zvanicama u Parizu budu naravno Vinisijus, njegov saigrač Džud Belingem, trener Karlo Anćeloti i predsednik Florentino Perez. Međutim, niko od njih neće put francuske prestonice.

S obzirom da je drugi favorit po mišljenju kladionica Rodri, sva je prilika da će upravo Španac biti krunisan najboljim fudbalerom 2024.

Foto: EPA

Rodri

Fudbaler Mančester sitija je statistički imao slabiju sezonu od Brazilca, ali je ostvario veće timske uspehe. Sa "crvenom furijom" je osvojio Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, a sa "građanima" je odbranio tron engleske Premijer lige.

Među kandidatima po prvi put nakon 18 godina nema osmostrukog osvajača Lionela Mesija, kao ni Kristijana Ronalda, koji je bio laureat čak pet puta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set