• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

07.06.2018

23:14

IGRAČI PLAČU, TEŠKO NAM JE! Košarkaši FMP teško podneli poraz od Zvezde!

Košarka

IGRAČI PLAČU, TEŠKO NAM JE! Košarkaši FMP teško podneli poraz od Zvezde!

Podeli vest

Trener FMP-a Vladimir Jovanović rekao je da njegovi košarkaši nisu zaslužili pobedu protiv Crvene zvezde (84:83) zbog promašenih zicera i slobodnih bacanja u poslednjem minutu

Čestitam Zvezdi na zaista zasluženoj pobedi. Na kraju je jedna lopta odlučila. Priželjkivali smo da dođemo u situaciju da jedna lopta odluči, a ovog puta je bila na njihovoj strani i potpuno zasluženo. Ekipa koja promaši dva čista zicera u poslednjem minutu i dva penala, ne zaslužuje jednostavno da pobedi. Pritom smo primili trojku iako smo se dogovorili da ne smemo da pustimo takav šut. Igrači plaču u svlačionici, teško im je što su izgubili - rekao je Jovanović novinarima posle utakmice.

FMP je u hali "Aleksandar Nikolić" u Beogradu poražen od Crvene zvezde sa 84:83 u prvoj utakmici finalne serije srpskog prvenstva. Klub iz Železnika je imao priliku za pobedu, vodio je u završnici, a imao je i polaganje za pobedu koje je promašio Stefan Pot.

- Ovo je jedna velika škola za moje igrače, nema ih mnogo koji imaju iskustvo igranja ovakvih utakmica i to se videlo na kraju. Zadovoljan sam kako smo izgledali u većem delu utakmice, bilo je korektno. Nema puno vremena za tugovanje, tako bi bilo i da smo pobedili. Koncentracija mora da bude bolja. Mi smo na svakoj utakmici išli na pobedu do sada. Stigli smo do finala i normalno je da ćemo ići na pobedu i tu - kazao je Jovanović. 


Druga utakmica finalne serije plej-ofa završnice srpskog prvenstva igraće se u subotu od 18.00 u Železniku


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija