• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.10.2018

23:12

VELIKI JEZIČKI GAF TRENERA ZENITA: Mekel nije dovoljan da se pobedi Partizan u Partizanu

Košarka

VELIKI JEZIČKI GAF TRENERA ZENITA: Mekel nije dovoljan da se pobedi Partizan u Partizanu

Podeli vest

Trener košarkaša Zenita Vasilij Karasjov imao je neobičan jezički gaf posle poraza od Partizana u Evrokupu, pa je umesto "Pionira" ili Beograda upotrebio naziv beogradskog kluba kao lokalitet utakmice

Karasjov je to spoemenuo u kontekstu igre bivšeg košarkaša Zvezde Gala Mekela čiju solidnu partiju je okarakterisao kao dobru, ali nedvoljnu da se pobedi "Partizan u Partizanu".

Mekelu je ovo prva utakmica, jutros je imao prvi trening, Bio je dobar, ali to nije dovoljno da se pobedi Partizan u Partizanu. Znam atmosferu ovde od kad sam bio igrač i znam kako ovo pomaže domaćem timu. To je jedan od razloga zašto smo pravili neke greške - naveo je Karasjov.

PARTIZAN SRUŠIO OSLABLJENE RUSE! Zenit je pao u gromoglasnom "Pioniru"

On je rekao i da je umor bio veliki faktor što je protivnik na kraju slavio, ali i lude greške koje su njegov tim odvele u poraz.

Imamo samo dva igrača koji mogu nešto da kreiraju i ovo je rezultat toga. Igrali smo dobro 35 minuta, ali smo se umorili i u poslednjih pet minuta, pa su igrači pravili neke lude greške zbog umora. Iako smo se dobro borili, na kraju smo izgubili utakmicu - naveo je ruski trener.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija