• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

11.01.2019

08:05

(VIDEO) JOKIĆ BAŠ ŽELI NA "OL STAR"! I Kliperse rasturio "tripl-dablom", SAM SEBI ASISTIRAO, BACAO PASOVE PREKO CELOG TERENA!

Košarka

(VIDEO) JOKIĆ BAŠ ŽELI NA "OL STAR"! I Kliperse rasturio "tripl-dablom", SAM SEBI ASISTIRAO, BACAO PASOVE PREKO CELOG TERENA!

Podeli vest

"MVP, MVP, MVP", klicali su navijači Nagetsa našem asu posle novih bravura

Kako igra Nikola Jokić biće zaista nepravda ako ga ne izglasaju za "ol-star" utakmicu (Šarlot, 19. februar), jer Srbin iz meča u meč oduševljava košarkašku javnost "preko bare".

Zasijao je i u meču sa Klipersima, upisao je novi "tribl-dabl" - 18 poena, 10 asistencija, 14 skokova, peti već ove sezone, a 21. u karijeri za 23. godišnjeg Somborca, koji je vodio svoj tim do laganog trijumfa protiv rivala iz Zapadne konferencije - 121:100.

"MVP, MVP, MVP", klicali su pred kraj utakmice navijači Denvera našem asu koji je sa nekoliko genijalnih asistencija - jednu je nabacio samom sebi (?!), digao "Pepsi Centar" na noge.

Pogledajte Jokićeve najbolje poteze sa ove utakmice.

Denver je do 28. pobede u sezoni stigao autoritativnom partijom od samog starta, pa gosti gotovo da nisu imali šanse u Koloradu. Lu Vilijams je sa 19 poena bio najefikasniji kod gostiju, bivši miljenik domaćih navijača Galinari dodao je 18, koliko i Heris, dok je Herel ubacio 16.

Kod Denvera, čak šestorica su bila na dvocifrenom poenterskom učinku, i to je jedan od glavnih razloga dominacije lidera na Zapadu i trećeg najuspešnijeg tim lige trenutno.

Džamal Marej je prednjačio sa 23 poena, sjajno je ponovo sarađivao sa Nikolom kome može da zahvali za trećinu svojih poena, pošto ga je ovaj u nekoliko navrata bukvalno "spajao" sa košem.

Plamli je imao zapaženu rolu "sa klupe", meč je završio sa 17 poena za samo 20 minuta, Bizli je dodao 15, a Moris i Krejg po 14.

Nagetsi su i ovom pobedom, 11. zaredom kod kuće, pokazali da su ove sezone i te kako ozbiljna grupa za najviše domete. Zavisiće mnogo toga od njih na Zapadu. Plej-of je sada nešto što se podrazumeva kao cilj.

- Još jedan tripl-dabl, momak nastavlja da oduševljava - rekao je posle meča trener Nagetsa Majk Meloun o znate već kome.

- Komotno može da igra za NFL tim s obzirom na to kako deli asistencije - dodao je impresioniran Nikolinom asistencijom preko čitavog terena.

Taj genijalan jednoručni pas, koji je Marej završio zakucavanjem, iz prvih redova je video i igrač NFL tima Denver Bronkosa Von Miler.

Malo je reći da je bio oduševljen.

U "Pepsi Centar" je došao samo iz jednog razloga - da podrži svog idola Jokića sa kojim je posle meča razmenio dresove.

Foto: Tanjug/AP

NBA REZULTATI

Majami - Boston 115:99
Denver - Los Anđeles Klipers 121:100
San Antonio - Oklahoma 154:147 (posle dva produžetka)
Sakramento - Detorit 112:102


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija