• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/informer.rs

31.01.2019

07:39

(VIDEO/FOTO) NEZAUSTAVLJIVI JOKIĆ uništio Pelikanse i novim tripl-dablom ispisao istoriju Denvera!

Košarka

(VIDEO/FOTO) NEZAUSTAVLJIVI JOKIĆ uništio Pelikanse i novim tripl-dablom ispisao istoriju Denvera!

Podeli vest

Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su Nju Orleans Pelikanse na gostovanju rezultatom 105:99, uz još jednu blistavu partiju srpskog internacinalca Nikole Jokića koji je novim tripl-dablom vodio Denver do rekordne 35 pobede u poslednjih 50 mečeva

Srpski centar je ovoga puta u trijumfu Denvera ostvario 20 poena (9/16 iz igre), 13 skokova i 10 asistencija. Za njega je to osmi tripl-dabl ove sezone, a šesti na poslednjih 15 mečeva!

Foto: Tanjug/AP

Ova pobeda još više dobija na težini ako se uzme u obzir da je oboren još jedan rekord tima iz Kolorada kojem je ovo najbolji start u istoriji franšize. Naime, nikada ranije se nije desilo da u prvih 50 mečeva upišu 35 pobeda.

 

 

Denver je bolje ušao u meč i poveo sa  poena razlike, ali nije uspeo da se značajnije "odlepi". To su Pelikansi iskoristili i do kraja poluvremena prvo izjednačili, a onda i poveli, 56:53.

Foto: Tanjug/AP

Ipak, tokom treće deonice Nagetsi su uspeli da serijom 10:0 vrate prednost na svoju stranu, pa je usledila neizvesna završnica u kojoj su domaći morali da jure prednost. U tome su i uspeli na minut pre kraja kada je na semaforu pisalo 100:99, ali je tada Jokić preuzeo odgovornost i sa 4 vezana poena doneo pobedu svom timu.

 

 

Pored Jokića u timu Denvera najefikasniji su bili Malik Bizli sa 22 poena, Heris sa 20 poena, dok je Pol Milsap ostvario 13 poena i osam skokova.

Foto: Tanjug/AP

U Nju Orleansu Džru Holdej je bio najefikasniji sa 22 poena, Kenrih Vilijams ga je pratio sa 21 poenom i osam uhvaćenih lopti, a Darijus Miler meč je završio sa 15 poena.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija