• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.02.2019

21:48

"VEČITI" ODUŠEVILI SELEKTORA: I Partizan i Zvezda su zaslužili trofej!

Košarka

"VEČITI" ODUŠEVILI SELEKTORA: I Partizan i Zvezda su zaslužili trofej!

Podeli vest

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Saša Đorđević pratio je tokom sva četiri dana dešavanja na Kupu Radivoja Koraća, koji je ponovo osvojio Partizan pobedom nad Zvezdom u finalu (76:74)

Posle dramatičnog finala Đorđević je istakao da su i jedni i drugi zaslužili da osvoje "Žućkovu levicu".

- Izvanredna utakmica, čestitke i Zvezdi i Partizanu, pobednik je mogao da bude i jedan i drugi, i jedni i drugi su zaslužili trofej. Sve ove utakmice gledam gro naših igrača, šta oni mogu u ovakvom ambijentu... Iskustvo je na kraju ipak kraljica ovog sporta. Bez obzira na sve, možemo da budemo prezadovoljni kako je sve proteklo u Nišu, atmosfera, navijači... Ja odlazim sa mnogo pozitive - kazao je Đorđević.

Na pitanje ima li na turniru igrača za "A" selekciju, trener Srbije odgovorio je potvrdno.

- Ima naravno, moraju još mnogo da rade da bi došli do pravog dresa koji mnogo znači, dosta mladih koji su prošli kroz selekcije, samo mnogo treba da se radi, mnogo više nego do sad - objasnio je selektor "orlova".

NEBOJŠA ČOVIĆ GRMI POSLE KUPA: Sistemska krađa, KSS ne postoji, ne čestitam nekom ko krade!

OVO JE LUDNICA! Skromni junak Lendejl: Ovo je uspeh celog tima!

(VIDEO) TRINKIJERI VAN SEBE OD SREĆE: Igrali smo muški! Njihov talenat protiv naše odbrane - dobili smo!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17