• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

26.04.2019

08:34

(FOTO) CRNOGORSKA NOVINARKA BRUTALNO ODGOVORILA ČOVIĆU: Otac mi nije živ da sluša VAŠE GADOSTI!

Košarka

(FOTO) CRNOGORSKA NOVINARKA BRUTALNO ODGOVORILA ČOVIĆU: Otac mi nije živ da sluša VAŠE GADOSTI!

Podeli vest

Ivana Šebek reagovala na to što je predsednik Crvene zvezde rekao o njoj

Nebojša Čović je gostujući u Jutarnjem programu Hepi televizije isprozivao mnoge, kako kaže "ugledne građane" Crne Gore, kao i "ugledne sinove" uticajnih političkih i policijskih struktura, ali je na njegovoj meti bila i novinarka Ivana Šebek, koja radi na televiziji NovaM.

Lepa Crnogorka iznela je neke stavove tokom finalne serije ABA lige između Zvezde i Budućnosti, zbog kojih je Čović javno prozvao putem medija.

- Lepa je, da. Za prikupljanje informacija. Ona pljuje na sve strane, od sedam dana, četiri je u Beogradu. Svaki dan šalje selfije iz Beton hale. A Srbiju inače zove Smrdija. Pa dosta tog licemerja, i dosta tih prevara - rekao je Čović o Ivani Šebek.

Ona je odgovorila nakon što je videla da se njeno ime i informacije iz njenog privatnog života pojavljuju na televiziji sa nacionalnom frekfrencijom.

SRBIJU ZOVE SMRDIJA! Čović je opasno isprozivao OVU CRNOGORKU!

Ona je naglasila da je uplašena za svoju bezbednost i da joj je Čović nacrtao metu na čelu, a takođe je napomenula da joj otac nije živ da sluša gadosti koje je on izrekao o njoj.

- U strahu za svoju bezbednost objavljujem Reagovanje na izjave Nebojše Čovića - Apelujem da se žene zaštitite od crtanja meta i poziva na nasilje:

- Kao žena, ćerka, sestra, osećam se ugroženo od strane gospodina Nebojse Čovića, posle brojnih uvreda, neistina, crtanja mete, te zadiranja u moj lični i porodični život, koje je izneo na televiziji Happy 24.04.2019.

- Gospodine Čoviću, otac mi nije živ da ove Vaše gadosti sluša, gleda i čita, uz rezervu da je možda iz Vaše vizure civilizovano ovako se obraćati i posredno pretiti ženi, te sejati strah.

- Međutim, ovo što ste izgovorili, te pokazali fotografije iz mog ličnog života, na televziji sa nacionalnom frekvencijom, sve je, osim civilizovano. I da, ako Vam je cilj bio da me uplašite - uspeli ste, znamo svi da ste opasni i da crtate mete ljudima koji drugacije misle, te sportski navijaju za neki klub.

Foto: printscreen

- Plašim se i Vas i onih koji ovakvim istupima mogu da budu inspirisani na nasilje. Uvrede na moj račun i da pretrpim nekako, ali dirnuli ste u moju porodicu, koju volim najviše na svijetu, a to je pušteno u etar na televiziji sa nacionalnom frekvencijom.

- Elementarno ste dezinformisali javnost, rekli neistine. Ostrvili ste se na mene i moju porodicu, a ja sam samo žena, sa skromnim znanjem iz košarke.

- Zemlja koju volim je Crna Gora, zemlja koju poštujem, kojoj dobro mislim takođe, jeste Srbija. I da, jedinu istinu koju ste rekli je da uživam u Beogradu i cenim i volim porodicu i prijatelje koje imam tamo.

- Znate iz Crne Gore sam i kosmopolita sam. Pored toga sam podržavalac srpskih tenisera, a kada Srbija igra sa drugom državom, radujem se svakom uspehu u sportu Vaše zemlje, osim onom u kojem se nadmeće sa mojom Crnom Gorom.

- Pokušaću damski, kulturno i civilizovano da Vam objasnim, a nadam se da ćete me razumeti -besramna je neistina da sam nazvala pogrdno Srbiju ikada, loše su vas informisali, rekla bih, zlonamerni, koje ste verujem, u žaru želje da me izvređate, kontaktirali.

- Apelujem na sve da se uzdrže od raspirivanja mržnje po nacionalnoj osnovi, te mržnje prema ženama.

S poštovanjem
Ivana Šebek

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zoran Jovanovic

pre 4 godine

Iskreno sve verujem ono sta je Covic rekao. Ovi sto nas "vole" i sto najvise posecuju Srbiju, jer se tu osecaju najsigurnije . I jedino mesto na Kugli Zemaljskoj gde ces se osecati sigurno u zemlji koju otvoreno mrzis JESTE SRBIJA. A za to smo mi Srbi najvise krivi. NJEN pandan ne bi dva dana ostao ziv u Podgorici ili Sarajevu ili Zagrebu, niti bi se culo ovo njeno pismo. Iz iskustva od preko 5 decenija shvatio sam da svako ko sebe nazove "KOSMOPOLITA" nije nista drugo nego "autosovinista" u pravom smislu te reci

Sale

pre 4 godine

Lukavo-u lukavoj odbrani prvo cega se uhvatila je to da je ona žena-i na taj nacin želi da sebe predstavi kao ženu žrtvu-kakve to veze ima???To što je žena-ne znači da može da radi i da se ponaša kako hoće.Ako je nešto radila i govorila protiv Srbije-pa što tražiš ovde???

brane

pre 4 godine

Bilo bi dobro da se ona naljuti , i da vise ne dolazi u Srbiju .

AS

pre 4 godine

PA GOSPOĐO VODITE RAČUNA O VAŠEM JEZIKU KAKO MLATARA I KOGA VREĐA I BIĆE SVE U REDU.

Marko

pre 4 godine

Covica najbolje poznaju Srbi sa Kosova. Imali bi mnogo toga da kažu, ali vremena su takva da takvi su na površini.

Doca

pre 4 godine

Koja smradija. Sada je žena? Glupa i izlizana fora. Ukoliko zaista ima dokaza da je lupala onakve gadosti zabranio bih joj ulazak u tu glupu Smradiju a posebno onim tatinim sinčićima. Nazad bre u KRŠ - avetinje montenigerske.

Marko

pre 4 godine

Covica najbolje poznaju Srbi sa Kosova. Imali bi mnogo toga da kažu, ali vremena su takva da takvi su na površini.

Penzionerj

pre 4 godine

I dobro je sto ti otac nije ziv. Idi kod krivosije, tvog predsednika, isti ste.

Ns

pre 4 godine

Pa.....tom djubretu iz CG treba zabraniti ulazak u Srbiju

SS

pre 4 godine

Znamo šta đetićke misle pa još plavuše,ali i Čović je ofarban svim bojama,poznato od ranije.

ivke

pre 4 godine

Tacno je da je vise puta rekla Smrdija umesto Srbija za ostalo sto je izneseno ne znam.

Slavo

pre 4 godine

Draga godpođice, ako ste ženskog roda i novinarka, time ste javna ličnost. I ako je bilo šta tačno ono što je Čović, onda se ne možete kriti iza ženskog roda, pogotovo ako ste bilo kada rekli sa Srbiju da je Smrdija.

ziki

pre 4 godine

Ja kao citalac "gospodjo"eto... nisam nimalo ubedjen da je bas tako kao sto vi na Gandijevski "kosmopolitski" nacin nas ubedjujete. Vidite to sto ste vi igrom prirode poprimili oblik zene ne mora da znaci da vi to jeste...po takvom vasem razmisljanju bi trovacica L.Bordzije ili Sota Galica (i mnoge druge krvlju okupane "zene") bile svetice. Znaci ovakve olinjale retorike pisite za neke "low mentally newspaper" kao koha ditore i slicne…."Zeno" Srbi sa ove strane su te dekodirali od koje si sorte !

Mihajlo

pre 4 godine

Što reči na ovo. Ah da gosp. Ćovič nije cvećka ali ni Milogorci (Takvi kao "novinarka") nisu bolji. Naprotiv (da pače) plaćenička propaganda protiv Srbije je sve ostrašćenija i koristi i najmanji komentar da bi napala našu Srbiju i njene ljude. Nikome nikada nije ni dlaka sa glave falila u Srbiji od poznatih Srbomrzaca. Da vi volite da boravite u Beogradu i osećate se sigurno za razliko od Srba koji moraju u vašoj Milogori da strepe jer je davno Srbima nacrtana meta. Toliko mržnje preme Srbima i Srbiji nemaju ni zakleti Srbomrzci (Nemci) kao što to imate vi BIVŠI.

Bp

pre 4 godine

Ljudi koja bre novinarka? Zivjela je nedaleko od mene to je jedna olos svjtska, sin Hilma France (Milovog covjeka) je nju doveo na tv, djevojka nije znala dje je suplja prije njega. Novinarka-olos

Miki

pre 4 godine

Svakojaka čuda su se skupila u ovom Beogradu a pogotovu kada počnu priče o porodici, ženi i damskim odn. civilizacijskim pokušajima... Slika sve govori.

Milan Viskić Džakalo

pre 4 godine

Још једна монтенегринска профукњачица из црвене рватске. Мора бити проглашена званично за persona non grata у Србији. И шта се вата за татка, када Београдом харају дукљанске банде.

milovan

pre 4 godine

Bravo za Covica. Napokon treba reci svakome u lice kakav je pvarenjak. Dok su u Srbiji,onda su Srbi.A cim predju granicu onda su veliki crnogorci. A ona sada baca sve zene u tu pricu.A nije tako. Covic je za nju rekao.

Doca

pre 4 godine

Nema komentara a poslao sam. Ok. Pozdravite onda srbomrsce montenegere koji se bezbrižno baškare po ovoj našoj smrdiji a posebnu `ženu` I sinčiće ministara. Nadam se da u bg nema samo `delija` na rečima I da će ih lepo upoznati.

Kibo

pre 4 godine

Najjednostavnije je da imenovana gospođa više nikada ne dođe u Smrdiju. Sa sobom neka pode najdraže.

zdenko

pre 4 godine

Ako hocete da Vam poverujem onda od tacke do tacke negirajte sve sto vam je Covic pripisao. Inace, Covic mi nije neki omiljeni lik a sam je za to kriv. Pozdrav

molim

pre 4 godine

Nesto ne vidim da je demantovala ista od recenog osim standardne sada vec parole kad se uhvati neko u losim stvarima "ja sam zena, majka, sestra lalal) izgleda da to danas daje za pravo i prevaru i pljuvanje itd

miki

pre 4 godine

I.....cime si demantovala Coviceve navode??? Time sto ponavljas da ti otac nije ziv i da Covic ugrozava zene ???Ajde polako blago nama takvi kao ti polako nazad u vasu lepu crnu goru koju volite i cenite . Beograd je metropola a Srbija VASIONA zapamtite . Trebalo je da te nauci otac da cenis zemlju koja te ugostila a ne da kao misevi dodjete , provedete se izivite i bezite nazad u vas rezervat.

Dejan

pre 4 godine

Otac ti nije živ ! da jeste on bi kao sredio Čovića . Ajde bre beži tamo . Motka ima dva kraja . Stara srpska poslovica .

Mile

pre 4 godine

Ovako se ponaša prava dama. Dostojanstveno i kulturno je odgovorila čoveku, koji je poznati cinik, sklon izmišljanju i.spletkarenju. Bravo za ovu lepu damu

Garagan

pre 4 godine

Ne ulazeći u presudjivanje da li je Čović izneo istinu, interesantna je jedna stvar, žene se ubiše od emancipacije i borbe da se u svemu izjednače sa muškarcima i mislim da su u tome uspele. I više od toga. Ali tu se rađa novi fenomen, čik dirnite ih i kritikujte njihov rad, bilo kao novinara, profesora, javnog radnika, tj radnice. Odmah se to proglašava napadom na žene i ugrožavanje rodne ravnopravnosti. Čović je ovu damu kritikovao kao novinara, tj novinarku, ne kao ženu iza čega se ona nevešto krije. Dosta je bilo braćo i sestre Milogorci. Svima ste se popeli na perčin. Kako nas dočekujete, tako ćemo da vas ugostimo. I da, svoje svađe i krvne osvete rešavajte u Milogori, nemojte više po Beogradu.

Miki

pre 4 godine

Verujem Čoviću i mislim da treba malo ozbiljnije da se pogleda kuda ide kriminalni novac iz CG (Vračar N.Sad) A naši sugradjani postaju dupljaci jedno ponašanje u Srbiji a drugo u CG Mi smo shvatili da smo tamo nacionalna manjina ,neka i njima neko objasni šta su u Srbiji i da ne glume vece srbe od srba

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija