• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.09.2019

23:15

TEŠKA BLAMAŽA FIBE! Milsu već javili da je izabran u idealnu petorku, a onda je uskočio Bogdan

Košarka

TEŠKA BLAMAŽA FIBE! Milsu već javili da je izabran u idealnu petorku, a onda je uskočio Bogdan

Podeli vest

Australijski košarkaški reprezentativac Peti Mils izjavio je da mu je posle meča protiv Francuske za treće mesto na Mundobaksetu bilo rečeno da je uvršten u idelanu petorku, ali onda je došlo do preokreta

Na ceremoniji po završetku finalne utakmice osim Marka Gasola i Riki Rubija iz Španije, Furnijea iz Francuske i Luisa Skole iz Argentine našlo se ime i srpskog reprezentativca Bogdana Bogdanovića među igračima koji su u idealnoj petorki.

Mils je otkrio da je posle duela protiv Francuske od čelnika Košarkaškog saveza Australije saznao da je on u idealnoj petorci.

U autobusu posle utakmice sa Francuskom iz Košarkaškog saveza Australije su mi rekli da ću biti izabran u najbolji tim prvenstva - rekao je Mils.

Plejmejker San Antonija tokom prvenstva prosečno je beležio 22,8 poena, 2,3 skoka i 3,9 asistencija po meču, ali mu je titula najboljeg strelca Mundobasketa izmakla za poen i to u odnosu na srpskog beka Bogdana Bogdanovića.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Darko

pre 4 godine

Ne znam kako su iz Košarkaškog saveza Australije mogli tako da mu kazu niti kako je on ocekivao da bude u idealnoj petorci kad ima manje ukupno postignutih koseva 186/185, manje postugnutih koseva po mecu 22..9/22.8, manje skokova po mecu 4.1/2.3 i manje asistencija po mecu 4.4/3.9!!! Koju matematiku uce u Australiji , bas me interesuje????

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17