• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.10.2019

23:48

UVEK SAM TU ZA ZVEZDU! Pešića stigle emocije nakon povratka u Pionir!

Košarka

UVEK SAM TU ZA ZVEZDU! Pešića stigle emocije nakon povratka u Pionir!

Podeli vest

Trener Barselone Svetislav Pešić emotivno je govorio o povratku u Beograd gde su ga navijači dočekali na sjajan način

Navijači nisu zaboravili njegov rad u Zvezdi i pozdravili su ga srdačno, a on je dobacio da je tu za Zvezdu.

(VIDEO) BARSELONA JE ISKORISTILA SVOJE PREDNOSTI! Davidovac posle novog poraza Zvezde pohvalio rivala!

Zvezda je odigrala odlično prvih 20 minuta, posebno u odbrani. Igrali su sve jedan na jedan, uzimali sve ničije lopte borili se. Na sreću po nas igra se 4 puta 10 minuta pa smo uspeli da objasnimo igračima u nastavku šta da rade. Uspeli smo da se vratimo i da pobedimo na ovako teškom terenu - rekao je Pešić.

Foto: Starsportphoto

Na pitanje šta misli o dočeku navijača trofejni trener je rekao:

Ja sam toliko zahvalan, kad te komšija ceni, onda znači da vrediš. Kako da kažem, baš mi je drago što su me tako pozdravili i ja sam uvek tu kad treba nešto da se uradi za Zvezdu. I dalje sam ja sto posto tu, pratim šta se dešava i Zvezda je na pravom putu.

- Sad su izgubili neke utakmice, ali to je sastavni deo sporta, Mi ponekad preterujemo u svemu. Ekipa ima karakter, pokazali su to na ovoj utakmici, kao i protiv Fenerbahčea, i Makabija kada su se vratili, sve bi se okrenulo da je Beron pogodio tri poena, ali pogodiće jednom.

- Početak je sezone, mi smo u oktobru mesecu, a  znate koliko traje sezone 10 meseci, a mi smo u prvom - rekao je Pešić i dodao:

- Zahvalan sam kako me jee publika primila i iz tih razloga imam i dalje obavezu prema Zvezdi - poručio je Pešić.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

Skandal u školi u Tutinu! Nastavnik trdi da ga napao kolega: Psovao mu majku i pretio!
Društvo

Skandal u školi u Tutinu! Nastavnik trdi da ga napao kolega: Psovao mu majku i pretio!

"Pomoćnik direktora me je prvo snažno udario ramenom u grudni koš, da bi me kasnije ponovo napao, uhvatio me za revere i gurnuo na vrata tom silinom da ih je otvorio", priča Denis Šabanović, nastavnik srpskog i bosanskog jezika u srednjoj Tehničkoj školi u Tutinu koji je nastavnika i pomoćnika direktora Imera Ademovića optužio da ga je, prvo verbalno, a onda fizički napao posle redovne sednice Nastavničkog veća.

18.04.2024

17:47

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana
Društvo

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana

U svetlu nedavnog predloga koji je Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković podnela Ustavnom sudu Srbije, Republički geodetski zavod apeluje na javnost i nadležne institucije da preispitaju celokupni Zakon o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture ako trenutne odredbe stvaraju diskriminatorske prepreke za osobe lošijeg imovinskog stanja, kao i druge ugrožene društvene grupe.

18.04.2024

17:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija