• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug

08.02.2020

20:50

ANA DABOVIĆ KAO IZ TOPA: Želimo da u punoj hali proslavimo odlazak na Olimpijske igre!

Košarka

ANA DABOVIĆ KAO IZ TOPA: Želimo da u punoj hali proslavimo odlazak na Olimpijske igre!

Podeli vest

Košarkašica Srbije Ana Dabović bila je zadovoljna pobedom protiv Nigerije u drugom kolu kvalifikacionog turnira za odlazak na Olimpijske igre

Izabranice Marine Maljković posle poraza od SAD, pobedile su Nigeriju 70:64.

NEMA MESTA ZA EUFORIJU! Maljković: Moramo da pobedimo Mozambik!

- Volele bismo da smo pružile malo bolji meč, ali da me je neko pitao pola koš-pola koša. Bitno je da smo pobedili, imali smo preveliki pritisak jer smo znali gde nas vodi ova utakmica. Presrećne smo, sada ćemo malo da proslavimo i onda da se što bolje spremimo za sutra , da završimo turnir na lep način- rekla je Dabović novinarima.


Košarkašice Srbije imale su tokom meča prednost od 13 poena, koja je u poslednjih 30 sekundi meča došla samo na četiri poena viška.

- Od početka smo smo imale utakmicu u svojim rukama, jedino mi je žao što nismo uspeli da prelomimo i da podignemo razliku. Nije bilo vremena da nas stignu, kontrolisale smo utakmicu. Bile su pre agresivne, promenili smo način igre. Na krjau smo pobedi i to je najvažnije- rekla je Dabović.

Ovom pobeom Srbije je pratično izborila vizu za Tokio, ali Dabovicć još nije htela da priča o tome kao već rešenoj stvari.

- Još uvek nećemo da pričamo o Tokiju, volim da se se sve završi, da sutra odigramo utakmicu i nadam se da pobedimo i da sa što više ljudi da proslavimo odlazak na druge Olimpijske igre- zaključila je Dabović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija