• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.06.2021

23:33

KOŠARKAŠI MEGE PONOVO NA BAHAMIMA bruse formu za novu sezonu!

BETAPHOTO/MEGA/IVICA VESELINOV/EV

Košarka

KOŠARKAŠI MEGE PONOVO NA BAHAMIMA bruse formu za novu sezonu!

Podeli vest

Košarkaši Mege ponovo će ovog leta, treći put za poslednje četiri godine, odigrati kontrolne utakmice protiv NČA ekipa, saopšteno je iz kluba

Kako se navodi, Mega će na egzotičnoj destinaciji odigrati tri utakmice, od kojih će dve biti protiv Univerziteta Indijana, 13. i 15. avgusta, dok će rival za treću utakmicu 17. avgusta biti protiv ekipe koja će naknadno biti određena.

Foto: BETAPHOTO/MEGA/IVICA VESELINOV/EV

 



Mega je prvi put na Bahamima gostovala leta 2018. godine kada je odigrala utakmicu protiv Kentakija, dok je 2019. godine igrala dva meča protiv Teksas Tek-a.

Foto: BETAPHOTO/MEGA/IVICA VESELINOV/EV

 

 

Generalni menadžer Mege Goran Ćakić je istakao da mu je drago da se tradicija nastavlja i da je Mega prepoznata kao pouzdan partner NCAA timova.

- Zadovoljstvo nam je što ćemo treći put na Bahamima imati priliku da igramo protiv nekih od najboljih univerzitetskih ekipa u SAD. Drago nam je da se ova tradicija nastavlja i da smo kao klub prepoznati kao pouzdani partneri NCAA timovima, jer nas spaja zajednički cilj a to je kvalitetan razvoj mladih igrača čemu smo duboko posvećeni. Utakmice u prošlosti protiv Kentakija, Mičigena i Teksas Teka su bile veoma uzbudljive i uvereni smo da će i predstojeći dueli sa NCAA ekipama ove godine biti podjednako kvalitetni. Očekujemo ih sa uzbuđenjem i velikom željom da se prikažemo u najboljem svetlu.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija