• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.06.2021

23:00

JOVIĆ JE U BOLNICI! Katastrofalne vesti za SRBIJU! Kokoškov ZABRINUT!

Starsportphoto©

Košarka

JOVIĆ JE U BOLNICI! Katastrofalne vesti za SRBIJU! Kokoškov ZABRINUT!

Podeli vest

Košarkaš Srbije Stefan Jović doživeo je povedu tokom utakmice sa Filipinima

Orlovi su uspeli da slave bez obzira na velike kadrovske probleme pre i tokom samog meča, danas nije bilo ni Vasilija Micića koji je osetio bol u ramenu, te je selektor Kokoškov odlučio da ga poštedi. 

- Dobio je udarac u rame dok je igrao juče. Igrao je i kroz bol, ali nije se osećao dobro danas. Odlučili smo da ne igra. Bio je obučen, ali to je bila moja odluka- rekao je Kokoškov. 

Situacija se dodatno zakomplikovala kada se tokom današnje utakmice povredio Stefan Jović. 

Foto: Starsportphoto©

- Ne mogu da pričam o povredi. Napustio je igru, u bolnici je dok sada razgovaramo, saznaćemo više posle pregleda. Nedostaje nam. Loša sreća ga je pogledala večeras - priznaje selektor Srbije.

Večeras nije bilo ni Nemanje Bjelice ni Nikole Kalinića, a evo kakva je situacija sa njima. 

- Idemo dan po dan. Verujemo našim lekarima. Daćemo sve od sebe da ih zaštitimo. Videćemo. Nemanja je dobio udarac u koleno. A Kalinić je dobio udarac ispod koša, nesportska greška. Želimo da svi igraju snažno, ali moramo svi da budemo oprezni, to se odnosi na sve reprezentacije. Da ne bi dolazilo do povreda. Izgubili smo juče trojicu, večeras Jovića. Nisam lekar već trener. Sačekaću šta će mi reći lekari - ističe Kokoškov. 

Foto: Starsportphoto©

Srbija nije delovala sjajno, ali je upisala drugu pobedu. 

- Filipini su igrali kao tim, želim da im čestitam na tome, borili su se. Druga stvar, želim Joviću brz oporavak. Napustio je meč rano. Želimo da se što pre vrati. Znaćemo više posle pregleda. Imamo dosta novih imena, nedostajali su nam neki momci. Nismo reagovali, previše smo razmišljali. Branili smo se umesto da budemo u napadačkom ritmu. Ponovo nije bilo lepo, ali smo pobedili - rekao je srpski strateg i nastavio. 

Foto: Starsportphoto©

- Skratili smo rotaciji, imali smo samo devet igrača, ali takve su okolnosti. Igrali smo u vrućoj dvorani protiv tima koji se dobro kreće. Možemo da nađemo način da dobijemo meč, sa onima na koje računamo. Kao trener pratim grupu, zahvaljujem se igračima koji su večeras igrali, nosili dres reprezentacije. Imali smo tri treninga, nov je tim, nije lako. Fokusiraćemo se na sledeću utakmicu. Veoma sam srećan što je ovde, pre svega, što igra za reprezentaciju. Pravi razliku. Ali, ne radi se tu samo o visini, već o znanju. Pravi dosta problema. Donosi dobru energiju, veoma je pozitivan. Jedinstven igrač. Srećni smo što Bobi igra za nas ovog leta - podvukao je Igor Kokoškov. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija