• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.07.2021

11:47

STIGLI JOVIĆEVI REZULTATI, OGLASIO SE KSS! Nije dobro, težak udarac za Srbiju!

Starsportphoto©

Košarka

STIGLI JOVIĆEVI REZULTATI, OGLASIO SE KSS! Nije dobro, težak udarac za Srbiju!

Podeli vest

Košarkaški savez Srbije zvanično je potvrdio da je Stefan Jović zadobio težu povredu lista i da zbog mišića koji je pukao neće moći da završi kvalifikacioni turnir u Beogradu

Srbija se mučila sa Filipinima, na kraju ih pobedila, ali je selektor Igor Kokoškov ostao bez Stefana Jovića. 

Sada je i KSS zvanično potvrdio da je Stefan Jović zadobio težu povredu lista.

- Na jučerašnjoj utakmici protiv Filipina, Stefan Jović je doživeo rupturu mišića na listu. Nakon što je sinoć urađena potrebna dijagnostika, odmah je započet proces lečenja. Nažalost, ova povreda znači da Stefan neće igrati do kraja kvalifikacija - navodi se u saopštenju.

On je jedan od čak 12 povređenih igrača sa prvobitnog spiska selektora Kokoškova.  Na startu su nastup u nacionalnom timu otkazali Nikola Jokić, Alen Smailagić i Aleksej Pokuševski.

Zbog ranijih povreda ili oporavaka, na kvalifikacionom turniru u Beogradu ne učestvuju Nikola Milutinov, Vladimir Lučić, Nemanja Nedović, Marko Gudurić, Branko Lazić, Miroslav Raduljica, Vanja Marinković i Ognjen Jaramaz. Probleme sa lakšim povredama vuku i Nemanja Bjelica, Nikola Kalinić i Vasilije Micić. Bogdan Bogdanović i dalje igra sezonu sa Atlantom, nije na odmet pomenuti da je i on rovit. 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragi

pre 2 godine

Dajte ljudi malo realnosti...kakav Jović? Gde to on igra? Težak udarac za Srbiju...povređen Jović? Ako je Jović takav igrač, onda će Srbija teško i do Tokija. Ali nije tako. Srbija će bez problema dobiti Italiju i otići na Olimpijadu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija