• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.10.2021

23:55

ŠAMPION NA KONOPCIMA! Micić nije dovljan EFESU! Novi poraz za Đorđevićev Fener!

Košarka

ŠAMPION NA KONOPCIMA! Micić nije dovljan EFESU! Novi poraz za Đorđevićev Fener!

Podeli vest

Košarkaši Baskonije pobedili su večeras na svom terenu ekipu Panatinaikosa sa 81:79 (15:17, 25:18, 21:24, 20:20), u utakmici trećeg kola Evrolige

Baskonija je upisala prvu pobedu u novoj sezoni Evrolige, dok je grčki tim doživeo drugi poraz.

Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Simone Fontekio i Rokas Gidraitis sa po 16 poena, dok je Tadas Sederkeskis ubacio poen manje. Srpski košarkaš Vanja Marinković utakmicu je završio sa tri poena.

U timu Panatinaikosa bolji od ostalih bio je Janis Papapetru sa 22 poena, Deril Mejkon je postigao 13, a Nemanja Nedović pet poena.

Foto: Starsportphoto

Baskonija će u narednom kolu dočekati Albu, dok će Panatinaikos gostovati Real Madridu.

Košarkaši Milana upisali su i treću pobedu pošto su večeras na svom terenu bili bolji od Makabija iz Tel Aviva sa 83:72 (26:15, 26:15, 11:19, 20:23).

Italijanski tim su do pobede vodili Devon Hol sa 17 i Dinos Mitoglu sa 16 poena, dok je u poraženom timu najbolji bio Derik Vilijams sa 19 poena.

Košarkaši Asvela pobedili su večeras na svom terenu Efes sa 75:73 (20:25, 15:24, 18:13, 22:21), u utakmici trećeg kola Evrolige i ostvarili treću pobedu u Evroligi.

Pobedonosni koš postigao je Kostas Adetokunbo 12 sekundi pre kraja. On je utakmicu završio sa 10 poena. Asvel su predvodili Kris Džons sa 16 poena i šest skokova, Vilijam Hauard sa 13 i Pol Lakomb sa 11 poena. U turskoj ekipi najefikasniji je bio srpski košarkaš Vasilije Micić sa 24 poena, Šejn Larkin dodao je 15, a Rodrig Bobua 13 poena.

Foto: Starsportphoto

Asvel je prvi na tabeli sa sve tri pobede, a Efes je poslednji nakon što je pretrpeo sva tri poraza. U sledećem kolu Asvel će u četvrtak igrati na svom terenu protiv Makabija, a Efes će dan kasnije igrati u Milanu.

Košarkaši Albe pobedili su na svom terenu u Berlinu Fenerbahče sa 84:70 (18:19, 9:16, 30:18, 27:17). Najefikasniji u nemačkoj ekipi bili su Oskar da Silva sa 22 i Maodo Lo sa 21 poenom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija