• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.11.2021

22:26

DEBITANT I HEROJ! Jagodić-Kuridža REŠIO Letonce, pa poslao snažnu poruku!

Starsportphoto

Košarka

DEBITANT I HEROJ! Jagodić-Kuridža REŠIO Letonce, pa poslao snažnu poruku!

Podeli vest

Košarkaši Srbije pobedom su otvorili kvalifikacije za Svetsko prvenstvo

"Novopečeni" selektor Svetislav Pešić po prvi put je okupio reprezentaciju Srbije, a samo nekoliko dana rada bilo je dovoljno da Orlovi savladaju glavnog konkurenta u grupnoj fazi. 

Orlovi su u Beogradu savladali Letonce sa 101:100, a jedan od najboljih igrača bio je Aleksa Avramović sa 17 poena, sedam asistencija i pet skokova. 

- Znamo koliko su bitne ove utakmice, ne možete da verujete koliko važna pobeda! Prva utakmica u kvalifikacijama, protiv uigrane Letonije, ovo je njihov najbolji sastav bez dvojice iz NBA lige. Pogađali su nerealne šuteve i podigli samopouzdanje, 201 koš svakako atraktivna utakmica za gledaoce. Atmosfera je bila fantstična, Miloš je znao kada da nas povuče, svi smo uz Stevana Jelovca, molimo se Bogu da dobije ovu životnu borbu - objasnio je Avramovića. 

Foto: Starsportphoto

Belgija je naredni rival Orlova.  

- Sigurno da će biti rasterećenije za igru, moramo odbranu da "pohvatamo" sisteme koje selektor zahteva. Vrlo kratko smo radili, a mnogo informacija, ali nam ova pobeda daje vetar u leđa - objasnio je plej 

Debitant u srpskom timu Marko Jagodić Kuridža postigao je pobedonosni pogodak sa linije penala. 

- Pre svega da poželim brz oboravak Stevanu Jelovcu, našem saigraču, pobeda je za njega i svi smo uz njegovu porodicu. Videli ste da smo celu utakmicu jurili rezultat, ali nismo odustali. Oni su se skupili još letos, uigrani su, a mi smo za tri ili četiri dana uradili najviše što smo mogli. Belgijanci se takođe dobro poznaju, ali angažovanjem i željom moramo da dođemo do pobede - istakao je Marko Jagodić-Kuridža.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija