• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.03.2022

21:16

ŠOK U PODGORICI! Budućnost IZGUBILA od pretposlednjeg tima Evrokupa! Publika PROTIV uprave!

Starsportphoto

Košarka

ŠOK U PODGORICI! Budućnost IZGUBILA od pretposlednjeg tima Evrokupa! Publika PROTIV uprave!

Podeli vest

Košarkaši Budućnosti poraženi su od Burga u Podgorici (75:73), u 17. kolu grupe B Evrokupa

Izabranici Aleksandra Džikića izgubili su neočekivano na svom terenu od pretposlednjeg tima na tabeli, koji je praktično ostao bez šansi za plasman u Top 16 fazu.

Ovim porazom Budućnost je dovela u pitanje prednost domaćeg terena u osmini finala.

Podgoričani imaju isti broj pobeda kao Cedevita Olimpija, koja ima da odigra i meč više do kraja takmičenja.

Ni 11 poena više, koje je domaćin imao tokom treće četvrtine, nije bilo dovoljno igračima Budućnosti da stignu do trijumfa.

Gostujući tim je početkom poslednje deonice stekao vođstvo sa istim brojem koševa razlike. Uspela je Budućnost da se vrati u finišu, ali je Burg odoleo napadima Podgoričana i na kraju slavio.

Najzaslužniji za trijumf Francuza bio je Džons sa 19 poena, dok je kod Podgoričana najefikasniji bio Kobs sa 14 poena, sedam asistencija i četiri skoka, Atić je dodao 13 poena, Peri 12, a Vladimir Micov 10.

Bilo je negodovanja i čarki na tribinama, kako Vijesti prenose, skandiralo se i "Uprava napolje", kao i da su zvužduci i ružne reči upućene igračima i kada su ih pozdravljali. Nezadovoljstvo raste, a borbe za trofeje su na pragu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija