• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.04.2022

10:10

ZVEZDU ČEKA "PAKAO" U MORAČI! Budućnost pozvala navijače na fer navijanje!

Starsportphoto©

Košarka

ZVEZDU ČEKA "PAKAO" U MORAČI! Budućnost pozvala navijače na fer navijanje!

Podeli vest

Pored "večitog derbija" (18.00, Arena), u centru pažnje će danas biti i duel košarkaša Crvene zvezde i Budućnosti (21.00)

Meč koji je odložen zbog Kovida tokom sezone crveno-beli dočekuju na prvom mestu i u naredne tri utakmice (Podgorica, Čačak 20.04. i Igokea u Beogradu 23.04.) potrebna im je jedna pobeda da obezbede i matematički prvo mesto pred plej of u kome će imati prednost domaćeg terena.

Pred duel se oglasio podgorički klub, koji se zvaničnim saopštenjem obratio svojim navijačima pred susret sa crveno-belima.

Derbi u Podgorici

Klub je podsetio navijače da je nakon prethodnog meča sa Borcem morao da plati 15.000 evra zbog korišćenja pirotehničkih sredstava i neprikladnog skandiranja.

- Budućnost Voli poziva, apeluje i moli sve navijače koji nas verno bodre da u meču sa Crvenom zvezdom ne bude vređanja gostujuće ekipe i njihovih porodica. Molimo vas da navijanje bude fer, sportsko i korektno jer samo takvim navijanjem dajete vetar u leđa našim igračima i ekipi, a time pokazujete i razumevanje prema klubu i eventualnim kaznama koje su za naš klub ogromne - stoji u saopštenju.

Iz Budućnosti su pozvali navijače i da što ranije dođu u halu kako bi se izbegle gužve na ulazu, pošto je interesovanje za meč ogromno. Vrata dvorane biće otvorena od 19.30 sati.

Foto: Starsportphoto

 

U prvom meču koji je odigran u Beogradu u prvom delu sezone crveno beli su slavili 71:63 u dueli odigranom početkom oktobra 2021. godine. Dueli dva kluba u regionalnoj ligi imaju istoriju još od 2003. godine, a ovo će biti čak 52. međusobni duel.

- Posle izuzetno napornog ritma trudili smo se da osvežimo tim, očekuju nas još tri meča do kraja regularnog dela sezone, prvi je protiv ekipe Budućnosti koja je u dobrom ritmu nakon nekoliko vezanih pobeda. Trudićemo se da odigramo najbolje moguće u ovom trenutku - rekao je trener Dejan Radonjić.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija