• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.08.2022

08:18

Vladimir Lučić iskreno o Partizanu i budžetu: Mi smo PREŽIVLJAVALI dok smo igrali...

Košarka

Vladimir Lučić iskreno o Partizanu i budžetu: Mi smo PREŽIVLJAVALI dok smo igrali...

Podeli vest

Jedan od najboljih srpskih košarkaša Vladimir Lučić prokomentarisao se situaciju u Partizanu i uporedio je sa vremenom kada je on nosio crno-beli dres

As Bajerna će se posle čak devet godina vratiti pred navijače Partizana. Lučić je 2013. godine otišao u Valensiju, posle i u Bajern, nije imao priliku da igra protiv crno-belih.

Niko me nije zvao iz Partizana

Crvena zvezda i Partizan ozbiljno se spremaju za takmičenje u Evroligi, Lučić je to uporedio sa svojim periodom u Partizanu od 2008. do 2013. godine, kada budžeti ipak nisu bili toliki.

- Što se tiče Zvezde i Partizana, meni jeste bili turbulentno s obzirom na imena i ugovore koji se spominju. Meni je ostalo zapamćeno da smo preživljavali dok smo igrali u Partizanu, a sada su to budžeti koji su u rangu velikih ekipa. Ja sam još u februaru produžio ugovor i ne pratim previše transfere, nemam društvene mreže, pa sam samo usput ispratio - rekao je za Sport klub Lučić i osvrnuo se na priče o povratku u Partizan.

- Imao sam ponude Efes, Fenerbahče, Milano i Zenit... Niko me zaista nije kontaktirao. Mislim da nisu očekivali da ću tako rano produžiti saradnju. Nisu mi prenete želje da me Partizan hoće. Možda tada nisu znali da će igrati Evroligu i nisu mogli da planiraju budžet za narednu godinu. Sam moj potpis je u to vreme mnoge iznenadio i nije bilo priča u tom trenutku. 

Foto: FIBA/Eurobasket

Vladimir Lučić

Prvi put pred Grobarima

Priznaje da će osećanja biti pomešana kada bude zaigrao pred Grobarima. 

- Verovatno će biti čudne emocije u meni pred samu utakmicu protiv Partizana. Nisam bio u prilici ni da gledam Partizan uživo otkako sam otišao devet godina, pošto sam uglavnom sezonu završavao kad i oni i posle. Radujem se dolasku u Beograd, ne toliko igranju protiv Partizana, ali prilici da osetim podršku koja je jedinstven u Evropi.

Partizan je dobio specijalnu pozivnicu za učešće u Evroligi, stigla su i pojačanja: Danilo Anđušić, Džejms Naneli, Dante Egzam i Janis Papapetru.

- Klub je godinama unazad zaslužio da igra u Evroligi. Sa dolaskom Željka Obradovića, i ekipom koju prave, budžetom koji imaju, nadam se da će napraviti dobru ekipu i rezultate. Drago mi je da su se vratili gde pripadaju.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija