• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

09.08.2022

10:51

OVAKO IZGLEDA GROM IZ VEDRA NEBA! ZAŠTO je Pešić izbacio Teodosića iz reprezentacije?

Starsportphoto

Košarka

OVAKO IZGLEDA GROM IZ VEDRA NEBA! ZAŠTO je Pešić izbacio Teodosića iz reprezentacije?

Podeli vest

Kapa dole! Nikada nećemo zaboraviti ono što je Miloš Teodosić uradio za Srbiju!

Suze radosnice, onaj trenutak kada nam srce "siđe u pete", kada šutira trojku za pobedu, čini nam se da smo mrtvi, a onda nas taj isti Teo oživi, kada uđe "kao kap" preko Garbahose, pa ko bi osim njega držao slovo na utakmici dok pored njega stoji živa legenda Sale Đorđević.

- Niko loptu ne može da uhvati. Ajmo kući… Je**te se, bre - grmeo je Miloš Teodosić tokom jedne utakmice Srbije!

Nedostajaće!

Nedostajaće Teo u momentima beskrvne igre nacionalnog tima, u trenucima dekoncentracije, možda i kada se strah uvuče u ekipu. Reči kapitena Tea na tajm autu, ponekad možda i pregrube, znale su da upale mašinu. Njegov njuh za asistenciju i pas koji povezuje saigrača sa košem, koji demorališe protivnike... Magija, koja se retko viđa! 
 

Kao grom iz vedra neba sve je dotukla vest da se Svetislav Pešić zahvalio dugogodišnjem kapitenu Milošu Teodosiću u jeku priprema reprezentacije za kvalifikacione mečeve za Svetsko prenstvo i Evropski šampionat. 

Odluka selektor da precrta kapitena izazvala je brojne reakcije u košarkaškoj javnosti, neki veličaju hrabrost Svetislava Pešića, a neki ga kritikuju zbog toga što je Teo, kako kažu, i dalje jedan od naših najboljih igrača.  

Navodno, nije bilo nikakvog sukoba, a jedini razlog zbog kojeg je Pešić odlučio da otpiše Teodosića jeste to što mu se ne uklapa u koncepciju tima i to mu je i saopštio tokom dana. Međutim, i dalje je misterija zašto se Pešić odrekao Teodosića. Zvanične potvrde Košarkaškog saveza Srbije nema, a moralo bi da usledi obrazloženje krajnje iznenađujuće odluke da dugogodišnji kapiten otpadne u ranoj fazi priprema nacionalnog tima. Nema nagoveštaja da se radi o povredi! Takođe, Teo je iako u poznim igračkim godinama imao odličnu klupsku sezonu u Virtusu. Osvojio je Evrokup i bio MVP finalne utakmice ovog takmičenja.

Foto: Starsportphoto

Misterija! Zašto se selektor Svetislav Pešić odrekao Miloša Teodosića?

Nema dileme da će selektor Pešić obavestiti javnost o razlozima zbog kojih je odlučio da izostavi Miloša Teodosića.

Nadamo se da će to uraditi što pre, jer Srbija ima 7.000.000 selektora, košarkaških stručnjaka...

Foto: Starsportphoto

Miloš Teodosić

Svi su u pravu, a možda niko nije u pravu! Ipak, jedno je sigurno, nisu važni ni Miloš Teodosić, ni Svetislav Pešić!

Srbija je bitna!

Ali, da mu dugujemo bar poslednju veliku utakmicu u dresu sa državnim grbom pred punim tribinama - dugujemo!

I zlato mu dugujemo!

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija