• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. T.

12.09.2022

12:09

UTUČENI ORLOVI SE VRATILI U SRBIJU! Pognutih glava bez reči prošli pored novinara, samo Lučić stao: Pričali smo posle poraza! O čemu? To vas ne zanima...(VIDEO/FOTO)

Marko Đoković

Košarka

UTUČENI ORLOVI SE VRATILI U SRBIJU! Pognutih glava bez reči prošli pored novinara, samo Lučić stao: Pričali smo posle poraza! O čemu? To vas ne zanima...(VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Reprezentacija Srbije šokantno je izgubila od Italije u utakmici osmine finala Eurobasketa ( 94:86), a igrači su se u ponedeljak vratili u Srbiju

 "Azuri" su drugo leto zaredom nokautirali Orlove. Izrešetali su nas trojkama (16/38) na šampionatu Atarog kontinenta i zasluženo ušli u četvrtfinale protiv Francuske.

Foto: Marko Đoković

 

Nadali smo se zlatu, a naši košarkapi  su već u ponedeljak spakovati kofere i napustiti Berlin. Nije delovalo tako, držala je Srbija konce igre u svojim rukama u prvom poluvremenu, a onda je usledio krah, a "azuri" su nas samo dotukli.

Foto: Marko Đoković

 

Srpski košarkaši su napustili Berlin u ponedeljak u ranim jutarnjim časova. U Beograd su stigli oko 13.30. Sa igračima se nije vratio i selektor Svetislav Pešić, koji će sa ostatkom delegacije i predsednikom  KSS Predragom Danilovićem biti u Beogradu oko 18 časova.

 

Foto: Marko Đoković

 

Košarkaši po dolasku u Beograd nisu bili raspoloženi za davanje izjava, mnogi su po dolasku na aerodrom izbegli predstavnike medija. Stao je jedino kapiten Vladimir Lučić. Istakao je da je svima teško pao poraz.

- Teško. Nisam imao šta bilo kome da kažem, svi smo razočarani, imali smo velika očekivanja, a u sportu se dešavaju ovakve stvari.  Pričali smo o onome što se dogodilo posle poraza od Italije - rekao je Lučić po dolasku u Beograd.

Foto: Marko Đoković

 

Na pitanje da nam otkrije o čemu su pričali, dodao je:

Ništa što bi vas zanimalo!

Foto: Marko Đoković

 

- Imali smo dovoljno jake protivnike u grupi. Ekipe koje su bile sa nama su u osmini finala pokazale da su kvalitetnije nego što su to pokazali protiv nas. Ne mislim da nam je falila jača utakmica.

Srbija je mnogi smatraju bila najboilji tim na EP, favorit za zlato, pa ostaje žal što nije više uradila.

- Aposlutno je tako, odnos koji smo izgradili, hemija je bila sjajna, ekipa za poželeti... Poraz je zbog toga  još teže pao.

Selektor Pešić je često kritikovao medije zbog visokih očekivanja.

Foto: Marko Đoković

 

Nismo obraćali pažnju na medije. Imali smo realne želje i snove da napravimo veliki rezultat. Odatle razočaranje, od nas i naših očekivanja, a ne slike koja se stvarala oko nas.

Poceko je napravio šoku posle tehničke i čini se motivisao svoje igrače. Možda je selektor Pešić mogao nešto slično da uradi da probudi igrače.

Foto: Marko Đoković

 

- Ne znam. Nije prvi put da trener nekom reakcijom izazove nešto od ekipe. Namestilo se da počnu da igraju bolje, ali ne verujem da je on doprineo previše. 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 1 godinu

Opet svi udarili po Jokicu i pricaju da bez Bogdanovica nema nista. Jokic da je pametan posle proslih komentara i sadasnjih vise ne treba da igra. Pa Bogdanovic je igrao 2019. pa smo ispali u 1/4. Bez Jokica i Bogdanovica nema nista. Jokic je jedini bio dobar na ovom prvenstvu. U ovom formatu gde 4/6 ekipa prolaze dalje uvek je bolje imati tesku grupu jer su posle protivnici uglavnom laki.

Baki

pre 1 godinu

Momci svaka čast i morate da ostanete na okupu uz dva tri pojačanja iz NBA koji fale i naše je SP i OI !!!!!!

sledeća vest

Vesti

TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)
Live TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)

U Ukrajinu stigao treći Patriot iz Nemačke. Putin dočekao Orbana u Kremlju. Steže se obruč oko Srbije! Šta stoji iza NATO izviđačkih aktivnosti u našoj zemlji. Na ovu i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i pukovnik Milorad Đošić. Uživo u program putem vajber uključenja javio se novinar i ratni reporter Igor Damnjanović koji je komentarisao trenutnu situaciju na ukrajinskom frontu. Politikolog Andrea Lović javio se uživo u program gde je komentarisao situaciju u Velikoj Britaniji nakon pobede laburista na izborima.

05.07.2024

19:52

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija