• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.11.2022

20:52

FENOMENALAN RASPLET! Pešićeva Srbije dočekala SJAJNE VESTI! Ovaj rezultat SVE MENJA!

FIBA

Košarka

FENOMENALAN RASPLET! Pešićeva Srbije dočekala SJAJNE VESTI! Ovaj rezultat SVE MENJA!

Podeli vest

Košarkaška reprezentacjia Turske pobedila je Belgiju ubedljivim rezultatom (86:52) i sada čeka duel sa Srbijom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo

Atamanova ekipa je rutinski je odradila posao i na ovaj način upisala treću pobedu uz četiri poraza grupi I.

Isti skor (3-4) ima i Belgija, dok Srbija pobedom može da dođe do 4-3, što bi značilo da susret u dvorani "Pionir" u ponedeljak 14.11 može da reši dosta toga kada je plasman na Mundobasket u pitanju.

Posebno ako se uzme u obzir da posle tog meča ostaje još jedan FIBA "prozor" u kom će se odigrati još dve utakmice u februaru naredne godine.

Foto: Pedja Milosavljević

selektor Turske Ergin Ataman

Tursku su predvodili BItim (19, 6sk, 5as) i Kabadža (16, 4sk), dok je Skoti Vilbekin dodao tri poena.

U timu Belgije istakao se Bako (17, 5sk) i on je bio jedini sa dvocifrenim učinkom. Kada su u pitanju mečevi u februaru, Srbiju čekaju dueli sa Grčkom na gostovanju i kod kuće sa Velikom Britanijom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija