• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.02.2023

21:10

JOVANOVIĆ GRMI NA SVOJE IGRAČE! Zvezda je sjajno reagovala! Ne verujemo u POBEDU!

Starsportphoto

Košarka

JOVANOVIĆ GRMI NA SVOJE IGRAČE! Zvezda je sjajno reagovala! Ne verujemo u POBEDU!

Podeli vest

Košarkaši Igokee doživeli su novi poraz u ABA ligi, ovog puta na gostovanju Crvenoj zvezdi

Šampion je sjajnom partijom preslišao goste iz Laktaša, a nekadašnji trener Zvezde Vladimir Jovanović bio je razočaran igrom svojih izabranika.

- Čestitam Zvezdi na sjajnoj igri i pobedi. Mi smo u seriji lošijih rezultata i to utiče na ekipu i samopouzdanje. Počinjemo utakmice mlako, ne verujemo da možemo da pobedimo Zvezdu i to se videlo od prvog minuta i to je nešto što im zameram. Zvezda je imala sjajno šutersko veče, šutevi su došli iz naše loše odbrane i na kraju je još i dobar rezultat. Zvezda je sjajno reagovala posle poraza, a nažalost smo mi bili ti koji smo prvi došli u Pionir - rekao je Jovanović.

Igokea je upala u seriju poraza, neuspeh protiv crveno-belih bio im je osmi u nizu:

- Moramo da izađemo sa stavom da možemo da pobedimo, ako to ispošutjemo imamo šanse. Poslednju utakmicu je Igokea pobedila početkom decembra, to su neke stvari koje ne mogu preko noći da se promene. Ne postoji čarobni štapić, postoji samo rad. Verujem da kada dođe ta jedna pobeda da će će se stvari promeniti.

Osvrnuo se mladi trener i na doček kod navijača s obzirom da je ovu sezonu počeo na klupi Zvezde, ali nije se dugo zadržao usled slabijih rezultata. Na njegovo mesto došao je Duško Ivanović.

- Sigurno da mi je lepo kada god sam u Pioniru. Hvala navijačima. Što se Zvezdi tiče, želim im sve najbolje, da ispune ciljeve, napravili su sjajnu seriju pobeda.

Ekipa iz Laktaša je na startu sezone pobedila Zvezdu, sada se situacija promenila iz korena.

- Tada je igrao centar Stivens koji je mnogo značio ekipi Igokee. To je onda drugačija dimenzija, uz to i Mario Nakić mnogo fali, ali šta je tu je. Nemamo prava da kukamo. To što imamo nam je najbolje. Nije isključeno da još neki igrač ode, a još neki dođe - istakao je Vladimir Jovanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija