• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.02.2023

17:10

KSS POZVAO SVE NAVIJAČE! Sjajan GEST! Besplatan ulaz na utakmicu Srbija - Hrvatska!

Starsportphoto

Košarka

KSS POZVAO SVE NAVIJAČE! Sjajan GEST! Besplatan ulaz na utakmicu Srbija - Hrvatska!

Podeli vest

Ulaz na utakmicu grupe E kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između košarkašica Srbije i Hrvatske, koja će biti odigrana u četvrtak od 18 sati u "Hali sportova Ranko Žeravica", biće besplatan za sve navijače, saopštio je KSS

U saopštenju se navodi da će se besplatne ulaznice deliti na biletarnici dvorane na dan utakmice od 16 sati do početka meča.

Hrvatska je prva na tabeli grupe E sa pet bodova, Srbija je druga sa četiri, dok je Bugarska poslednja sa tri. Naša selekcija ima meč manje.

Direktan plasman na EP su, pored domaćina Slovenije i Izraela, obezbedile su Španija, Italija i Letonija, a čeka se još sedam reprezentacija pobednika grupa, kao i četiri najbolje drugoplasirane ekipe iz kvalifikacija.

Foto: fiba

 

Srbija će poslednji meč u kvalifikacijama za EP odigrati u nedelju od 17 sati protiv Bugarske u Samokovu.

Evropsko prvenstvo će biti održano od 15. do 25. juna ove godine u Sloveniji i Izraelu. Izabranice Marine Maljković su aktuelne šampionke Evrope, pošto su 2021. u finalu pobedile Francusku 63:54.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija