• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.03.2023

17:21

POZNATO KADA ĆE ABA LIGA PRESUDITI! Evo šta očekuje Matijasa Lesora posle SKANDALA NA DERBIJU!

Starsportphoto

Košarka

POZNATO KADA ĆE ABA LIGA PRESUDITI! Evo šta očekuje Matijasa Lesora posle SKANDALA NA DERBIJU!

Podeli vest

KK Crvena zvezda je podnela krivičnu prijavu protiv Matijasa Lesora zbog nasilničkog ponašanja i udaranja Filipa Petruševa.

Košarkaš Partizana Matijas Lesor nakon "večitog derbija" fizički je nasrnuo na Filipa Petruševa, a igrač Zvezde je u svojstvu svedoka juče dao izjavu u policijskoj upravi.

Iako je Tužilaštvo nezvanično istaklo da se uopšte neće ni baviti ovim predmetom i da je to stvar ABA lige, klub sa Malog Kalemegdana je istakao da će i krivično goniti francuskog košarkaša.

Foto: Starsportphoto

Poznato i kada će ABA liga definitivno sankcionisati Matijasa Lesora.

- Kao što procedura nalaže, taj slučaj, kao i sve ostalo što se dešavalo u večitom derbiju, kao i ostalim utakmicama 21. kola, nalazi se u rukama Disciplinskog sudije ABA lige. Sigurno ne bih dao sebi za pravo da prejudiciram njegove odluke ili na bilo koji način utičem na njih, ali imam puno poverenje u njegov sud i rad. Ono što mogu da kažem jeste da će odluke uslediti najkasnije do prve utakmice narednog kola, a koje počinje u petak - obelodanio je Milija Vojinović za Telesport.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Raka

pre 1 godinu

Čovićeva posla da komšiji crkne krava, nema veze što Srbijsa gubi. Mogli bi sutra cigani organizovano na protest.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija