• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.03.2023

22:18

DOBRA UTAKMICA, MOGLA JE NA OBE STRANE! Trener CEDEVITE zadovoljan nakon poraza!

Starsportphoto©

Košarka

DOBRA UTAKMICA, MOGLA JE NA OBE STRANE! Trener CEDEVITE zadovoljan nakon poraza!

Podeli vest

Košarkaši Partizana savladali su večeras Cedevita Olimpiju 76:73 (17:23, 27:23, 20:20, 12:7) u utakmici 23. kola ABA lige.

Ponovo je Cedevita Olimpija pretila Partizanu, ali su ovoga crno-beli uspeli da odole naletu gostiju iz Ljubljane. Bez obzira na to, trener gostiju Miro Alilović imao je razloga da bude zadovoljan budući da je utakmica mogla da ode na obe strane. 

- Čestitke Partizanu na pobedi, bila je baš dobra utakmica, pred ovakvim ambijentom i ovakvim navijačima. Koliko su pomogli njima, toliko su i nama. Mogla je utakmica da ode i na jednu i drugu stranu. Pokazali smo da smo tim, kakav pre nismo bili. Imali smo koncentraciju, fokus, jedan skok je odlučio utakmicu. Odreagovali smo u poslednjem napadu malo brzopleto. Šest minuta pre kraja imali smo tri otvorena šuta kada smo mogli da rešimo utakmicu, ali nismo uspeli - rekao je trener Cedevite nakon utakmice. 

Foto: Starsportphoto©

Slovenačka ekipa bila je lišena pomoći Alena Omića i Alibegovića. Bez obzira na to tokom tri četvrtine držala je priključan za Partizanom, a onda se u poslednjem kvartalu sve "raspalo". 

- Neću i ne volim, ako me razumete, da pričam o igračima koji nisu tu. Kosi je odradio jedan trening i dobro je odreagovao. Imali smo problem sa faulovima, ali momak je dao sve od sebe, čak više od onoga što sam očekivao. Kada se igra brza i agresivna košarka, bilo je velikog pražnjenja, pogotovo kod bekova. Zbog toga su šutevi bili kratki, ali za nas je ovo veliki napredak i moramo da idemo u tom smeru - poručio je Alilović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija