• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.06.2023

17:57

DA LI JOKIĆ IDE NA MUNDOBASKET? Selektor Pešić otkrio nove informacije

Starsportphoto

Košarka

DA LI JOKIĆ IDE NA MUNDOBASKET? Selektor Pešić otkrio nove informacije

Podeli vest

Srbija slavi titulu Denver Nagetsa u NBA ligi koju im je doneo Nikola Jokić, ali misli će uskoro biti prebačene na reprezentaciju.

Pred svako veliko takmičenje spekuliše se hoće li Nikola Jokić igrati za Srbiju ili neće.

Prošle godine prihvatio je poziv selektora Svetislava Pešića, ali nije se dobro proveo jer je sa "orlovima" ispao u osmini finala od Italije.

Srbiju sada čeka Mundobasket od 25. avgusta do 10. septembra, ali još nije poznato ko će igrati, a ko ne.

Selektor Pešić kaže da trenutno nema ništa novo po tom pitanju iako je za Jokića konačno gotova sezona.

- Dobra stvar je da je Jokić osvojio titulu i da je završio sezonu, ali se druge lige još ne završavaju. Mi još nismo videli kraj sezone u Turskoj, Španiji, ABA ligi... Tu su sve naši igrači. Ništa se novo ne dešava ni kada je u pitanju Jokić, ni kada su u pitanju drugi igrači. Čekamo da se završi sezona, razgovaramo sa igračima, posećujemo ih... Oni znaju šta ih očekuje, kakav smo program zamislili. Načelno su isti prihvatili, ali ostaje da vidimo šta će biti do kraja sezone - rekao je Pešić za Mozzart Sport.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)
Live TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)

U emsiji "Info dan" gostovali su Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM i Ljubomir Marić, bivši narodni poslanik. Oni su govorili o značaju mosta na Ibru i zbog čega je za Srbe toliko važno da most ostane zatvoren. Uživo u program javio se i dopisnik Informera Lazar Stević koji je govorio o tome kakva je trenutna situacija na mostu na Ibru.

14.08.2024

15:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija