• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.06.2023

15:20

ODLIČNA ŠANSA ZA KOŠARKAŠE SRBIJE! Ameri na Mundobasket stižu u nikad slabijem sastavu

EPA

Košarka

ODLIČNA ŠANSA ZA KOŠARKAŠE SRBIJE! Ameri na Mundobasket stižu u nikad slabijem sastavu

Podeli vest

Košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država će na ovogodišnje Svetsko prvenstvo poslati jedan od najslabijih timova u poslednjih nekoliko godina.

Selektor Stiv Ker, generalni menadžer Šon Ford i direktor reprezentacije Grent Hil zasad nisu uspeli da ubede neke velike NBA zvezde da zaigraju za nacionalni tim.

Foto: printscreen Twitter

Selektor Amerike Stiv Ker

Poslednja informacija glasi da se prvom timu reprezentacije priključio košarkaš Jute Voker Kesler, koji jeste dobar igrač, ali daleko od nivoa velike zvezde. Trenutno su u A timu Entoni Edvards iz Minesote, Tajris Haliburton iz Indijane, Ostin Rivs iz Lejkersa, Mikal Bridžis iz Bruklina, kao i bobi Portis iz Milvokija, Brendon Ingram iz Nju Orleansa i Džeren Džekson Džunior iz Majamija.

Naravno, ovo bi mogla da bude odlična stvar za košarkašku reprezentaciju Srbije, koja će, ukoliko na Filipine otputuje Nikola Jokić, sasvim sigurno biti jedan od favorita za zlato. Ipak, zasad informacije nisu ohrabrujuće, pošto američki mediji tvrde da as Denvera i najbolji košarkaš na svetu u ovom trenutku, neće igrati za "orlove" zbog privatnih obaveza.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NekoKo

pre 1 godinu

Bitno je zlato, ali ipak svako ko zaista voli sport i takmičenje ne razmišlja na ovaj način. Poseban gušt je pobediti protivnika u najjačem sastavu. Za navijače Srbije najvažniji igrač je Nikola Jokić. Ljudi prosto vole da gledaju takve majstore. Zato su i zvezde. Naša demagogija da najbolji tim ne čine najbolji igrači je nešto najodvratnije što se može čuti kad je reč o mudrovanju u sportu. Najbolji igrači nisu najbolji tim samo onda kada stručni štab na čelu sa trenerom debelo podbaci. Na njima je da uklope sve kockice, da objasne igračima sve detalje kako ne bi došlo do sujete isl. stvari. Takođe, najbolji igrači treba da rade ono što najbolje rade a ne da im se izmišljaju neke potpuno nove uloge. U reprezentaciji za to čak i nema vremena. Naš selektor Pešić je na prethodnom takmičenju napravio niz kardinalnih grešaka koje su nas koštale titule. Selekcija igrača nije bila najbolja moguća, neke igrače je precenio, a najboljeg igrača na svetu Jokića nije iskoristio maksimalno. Na kraju jedna stvar govori sve - Pešića je porazio Pocekov pomoćnik sa značajno slabijim igračima i bukvalno ekipom koja nije po pozicijama kompletirana. Posle takvog poraza, u tim godinama, jedne trenerske legende svi smo očekivala ne ostavku na mestu selektora nego i zvaničnu penziju.

sledeća vest

Vesti

TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)
Live TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)

U emsiji "Info dan" gostovali su Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM i Ljubomir Marić, bivši narodni poslanik. Oni su govorili o značaju mosta na Ibru i zbog čega je za Srbe toliko važno da most ostane zatvoren. Uživo u program javio se i dopisnik Informera Lazar Stević koji je govorio o tome kakva je trenutna situacija na mostu na Ibru.

14.08.2024

15:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija