• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.06.2023

11:33

BRUKA I SRAMOTA AMERIKANACA! Šta Jokić treba da uradi da bi naučili njegovo ime!

EPA

NBA

BRUKA I SRAMOTA AMERIKANACA! Šta Jokić treba da uradi da bi naučili njegovo ime!

Podeli vest

Nikola Jokić je najbolji košarkaš sveta, doneo je Denveru prvu titulu u istoriji, jedan je od najdominantnijih košarkaša košarkaša u Americi poslednjih godina, a oni ne mogu da mu zapamte ime i prezime.

U želji da promovišu novu šampionsku majicu Denver Nagetsa i posebno izdanje koje slavi Jokićevo osvajanje titule MVP finala, žestoko se obrukala zvanična prodavnica NBA lige.

"Nikola Jović: NBA Finals MVP“, naslov je mejla koji je poslala prodavnica NBA lige, što nikome nije promaklo, pa su se našpčli na udari navijača našeg asa.

Nikola Jović je Srbin i košarkaš Majamija, igrao je finale, ali izgubio. Dugo je Jokić osporavan i potcenjivan, draftovan je kao 41. pik, u tom trenutuku na televizoru bila reklama za brzu hranu, dokazao je na parketu koliko vredi, a oni ni ime ne mogu da mu zapamte.

 

 

 

Posle osvajanja trofeja Nikola je Amerikancima poručio da može da bude još bolji, pa se nadamo da će konačno naučiti ime i prezime najboljeg košarkaša lige i da sličnu bruku sebi više neće dozvoliti.

Foto: EPAIMAGES/AP

 

- Mislim da mogu da budem još bolji, ali moram da se žrtvujem. Ali košarka nije moja glavna stvar u životu, to je samo nešto u čemu sam dobar. Radi se o timu. Da sam hteo da igram individualno, igrao bih neki drugi sport.

Foto: Starsportphoto/AP

 

Košarkašim Denvera biće priređena velika fešta na ulicama glavnog grada savezne države Kolorado. Okupljanje počinje u četvrtak od devet časova ujutro po lokalnom vremenu (17 po našem). Tokom parade navijači će moći da vide trofej "Oskar Robertson", koji su Nagetsi dobili kada su postali prvaci Zapadne konferencije, kao i trofej "Medžik Džonson", koji je dobio Nikola Jokić, MVP finala konferencije. Denver je titule predvodio srpski centar, a dobio je trofej "Bil Rasel", za najkorisnijeg igrača (MVP) finala lige, dok su košarkaši Nagetsa podigli trofej "Leri O'Brajan". Titula je posle 47 godina čekanja stigla u glavni grad Kolorada. Jedan i drugi trofej navijači će moći da vide tokom slavlja sa košarkašima. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Dekintirani umetnik prošlih vremena! Oštre reakcije nakon Bebekove proslave zločinačke akcije Oluja
Politika

Dekintirani umetnik prošlih vremena! Oštre reakcije nakon Bebekove proslave zločinačke akcije Oluja

Nekadašnji pevač "Bijelog dugmeta" Željko Bebek, čovek koji je sinoć održao sramni nastup na proslavi zločinačke akcije "Oluja" u Ličkom Osiku, zakazao je za 15. novembar koncert u Beogradu u Sava Centru. On je time pokazao da je imun na srpske žrtve i srpsku patnju, ali ne i na srpske pare. Organizatori su koncert nazvali "velelepnom proslavom Dana pobede".

06.08.2024

14:28

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija