• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.08.2023

10:45

Dončić se odsekao od straha! Slovenci evakuisani u Okinavi!

Reuters

Košarka

Dončić se odsekao od straha! Slovenci evakuisani u Okinavi!

Podeli vest

Zvezda košarkaške reprzentacije Slovenije, Luka Dončić, rekao je da je timove koji su smešteni na Okinavi probudila hitna uzbuna na evakuaciju.

Najbolje košarkaške reprezentacije sveta odmeriće snage na Mundobasketu koji počinje u petak, a pojedine selekcije su doživele uzbuđenja i pre nego što je startovala planetarna smotra.

Naime, stanovnike Okinave, ali i turiste i sportiste koji se tamo nalaze, u 4 sata ujutru probudio je alarm koji je upozoravao na opasnost i pozivao sve da se sakriju u skloništa.

Na sreću, opasnost na ostrvu na jugozapadu Japana je brzo prošla, a kako se ispostavilo u pitanju je neuspeli pokušaj Severne Koreje da lansira špijunski satelit koji je završio u moru.

Foto: Starsportphoto

 

 

Kada je Luka Dončić izašao pred medije, progovorio je i o 'noćnom napadu' i alarmu koji je probudio košarkaše i priznao da te noći nije mnogo spavao.

- Bilo je ludo. Mislio sam da stiže raketa i uplašio sam se - rekao je uz osmeh kapiten slovenačke reprezentacije.

Reprezentacija Slovenije će se takmičiti u grupi zajedno sa Gruzijom, Venecuelom i Zelenortskim Ostrvima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija