• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.11.2023

08:08

Neposlušni Amer iskulirao Srbina! Obradović ispaljen, ali zadovoljan! (VIDEO)

Starsportphoto©

Košarka

Neposlušni Amer iskulirao Srbina! Obradović ispaljen, ali zadovoljan! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Monaka savladali su na gostovanju Olimpiju u Milanu, a heroj je ponovo bio Majk Džejms koji je dospeo u žižu javnosti i zbog kontriranja treneru Saši Obradoviću.

Zanimljivo je bilo u Italiji gde je Monako slavio  72:66, a posebno interesantno bilo je poslednjem tajm-autu srpskog stručnjaka Saše Obradovića.

Naime, trener francuskog kluba je jasno stavio do znanja svojim igračima da ne želi da idu na trojku (pri rezultatu  67:66 za Monako), ali Majk Džejms je rešio da se ogluši o to.

 

 

Ispostavilo se na kraju da je rešio utakmicu  upravo zbog neposlušnosti. Srećom po njegov klub sve se dobro završilo, postigao je trojku i oduševio navijače, ali bilo bi interesantno videti kako bi Obradović reagovao da je Amerikanac promašio.

Bilo kako bilo, Džejms je ubacio trojku za četvrtu pobedu Monaka ove sezone u elitnom takmičenju, dok je Olimpija ostala zakucana za dno tabele sa skorom 1-5.

 

EVROLIGA - 6. KOLO

Četvrtak:

Crvena zvezda - Bajern Minhen 74:68

Teodosić 16 - Ekvards 16

Fenerbahče - Olimpijakos 79:77

Papajanis 15 - Piters 19

Žalgiris - Asvel 88:91

Dimša 21 - Luvavu 19

Olimpija Milano - Monako 66:72

Šilds 17 - Džejms 21

Valensija - Alba Berlin 79:71

Odželej 19 - Braun 19

Petak:

20.30: Barselona - Panatinaikos

20.30: Baskonija - Partizan 

20.30: Virtus - Anadolu Efes 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija