• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.11.2023

23:45

Od minus 14 do pobede! Žoc je objasnio kako, a pomenuo je i Brazilca Kabokla!

Starsportphoto

Košarka

Od minus 14 do pobede! Žoc je objasnio kako, a pomenuo je i Brazilca Kabokla!

Podeli vest

Trener Partizana Željko Obradović izjavio je posle pobede njegove ekipe nad Fenerbahčeom da je utakmicu presudila dobra odbrana njegove ekipe i pametna igra u napadu u drugom poluvremenu.

Košarkaši Partizana pobedili su večeras u Beogradu ekipu Fenerbahčea 85:84 u meču sedmog kola Evrolige.

- U prvom poluvremenu smo ponovili greške na koje stalno ukazujemo. Primamo 20 poena, a napravimo samo jedan faul, a na tome radimo na svakom treningu. U drugom poluvremenu smo izašli potpuno drugačije, sa daleko boljom odbranom i pametnom igrom u napadu, bez srljanja i to je presudilo na kraju - rekao je Obradović na konferenciji za medije posle utakmice.

Obradović se ponovo zahvalio navijačima, kojih je večeras u Areni bilo 20.058.

- Navijači su nam ponovo davali fenomenalnu energiju, bili su nam vetar u leđa i nosili nas do pobede - dodao je trener Partizana.

On je govorio i o učinku košarkaša Partizana Tristana Vukčevića.

Foto: Starsportphoto©

 

- On je ponovo bio odličan u napadu, nije promašio nijedan šut, ali da bi imao veću minutažu mora da popravi igru u odbrani. Mi čujemo trenere protivničke ekipe koji kažu napadnite preko Tristana. Uz to, on sa 213 centimetara mora više da učestvuje u skoku. Dok te stvari ne promeni neće imati više minuta na terenu - istakao je Obradović.

Trener Partizana govorio je i o novom pojačanju "crno-belih" Brunu Kaboklu.

- Imamo već u nedelju utakmicu protiv Igokee kući na kojoj ćemo imati priliku da pustimo novog igrača da igra. On će imati sutra i prekosutra dva treninga. Trening je i na dan utakmice, pošto je meč kasno uveče - naveo je Obradović.

Partizan u narednoj nedelji čeka duplo kolo u Evroligi.

- Zna se da sledeće nedelje ulazimo u dupli program, putujemo u Nemačku, pa se vraćamo protiv drugog nemačkog tima. Zatim Ljubljana i tako dalje. To je program, nema vremena za odmor - objasnio je Obradović.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija