• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.11.2023

22:43

Smailagić emotivan: Bratski odnos u ekipi je ključan!

Starsportphoto©

Partizan

Smailagić emotivan: Bratski odnos u ekipi je ključan!

Podeli vest

Nismo bili dobri, ali smo se vratili i završili meč na najbolji mogući način, rekao je Smailagić.

Triler u "Areni", ali izgleda da Partizan drugačije ne može. Izabranici Željka Obradovića savladali su Fenerbahče u sedmom kolu Evrolige posle velikog preokreta - 85:84. 

Jedan od značajnijih igrača u pobedi Partizana bio je Alen Smailagić koji je u drugom poluvremenu u tandemu sa Frenkom Kaminskim "zaključao" reket i osujetio napade Džonatana Motlija i Jorgosa Papajanisa. 

- Igrali smo snažnu odbranu i pametan napad. Bilo je grešaka, čitav meč je bio težak, Fenerbahče je sjajan tim, sa sjajnim trenerom. U prvom poluvremenu nismo bili dobri, ali smo se vratili u nastavku i pobedili - rekao je Smailagić. 

Srpski centar meč je završio sa 13 poena, uz samo jedan promašaj za dva poena. 

- Bratski odnos koji imamo unutar ekipe je bio ključ, završili smo več na najbolji mogući način - dodao je centar Partizana. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija