• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.02.2024

22:07

Da se iskupimo za debakl! Banki optimističan pred meč s Partizanom

profimedia

Košarka

Da se iskupimo za debakl! Banki optimističan pred meč s Partizanom

Podeli vest

Trener košarkaša Virtusa Luka Banki rekao je pred sutrašnji meč protiv Partizana u 25. kolu Evrolige da je ta utakmica šansa njegovim igračima da se iskupe za debakl u Barseloni (57:84).

Italijan tvrdi da je svestan da neće biti lako protiv Partizana, te da je sada svaka utakmica veliki ispit.

- Ulazimo u utakmicu u svetlu ubedljivog poraza od Barselone, želimo da se iskupimo za taj neuspeh. Znamo da nas čeka odlučan protivnik, koji će na teren poslati sve resurse koje ima. U završnom delu regularnog toka sezone, svaka utakmica ima specifičnu težinu - rekao je Banki, a prenosi klupski sajt.

Dodao je da ekipa mora da podigne kvalitet igre u odnosu na meč protiv Barselone i istraži na terenu svaku šansu koju dobije i iskoristi pozitivne vibracije navijača.

Ulaznica za meč koji je na programu sutra od 20.30 više nema, jer su rasprodate pre nekoliko dana, a očekuje se da na tribinama bude i više stotina navijača beogradskog tima.

Virtus u meč ulazi sa petog mesta sa skorom 15-9, dok je Partizan sa skorom 12-12 na poziciji broj 10, poslednjoj koja vodi u plej-in. U prvom meču, odigranom u Beogradu 28. decembra prošle godine, Virtus je pobedio rezultatom 77:75.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija