• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

25.03.2024

10:16

Srbin zasenio Lebronovog sina! Ameri pišu o njemu, otac mu je bio sjajan šuter, ali...

printscreen

Košarka

Srbin zasenio Lebronovog sina! Ameri pišu o njemu, otac mu je bio sjajan šuter, ali...

Podeli vest

Andrej Stojaković briljira u svojoj debitantskoj NCAA ruki sezoni, a američki mediji veći pišu hvalospeve o njemu.

Portal "Yardbreaker" je u članku posvećenom sinu našeg nekadašnjeg reprezentativca Predraga Stojakovića napravio poređenje njega s naslednikom slavnog Lebrona Džejmsa, Bronijem.

Najstariji sin četverostrukog osvajača NBA lige je posle problema sa srcem i kolabiranja na terenu uspeo da ase vrati na teren i nastupa za USC.

Ipak, autori ne stavljaju Bronija u prvi plan, već Andreja za kojeg istiću da je svestraniji igrač od svog oca.

"Broni nije jedini sin NBA zvezde koji igra košarku na koledžu. Tu je i Andrej Stojaković koji je odigrao svoju prvu i ispostaviće se jedinu sezonu na Stendfordu. On je sin Peđe, ubitačnog šutera koji je više od decenije pogađao sa distance u NBA. Za razliku od Džejmsa Stojaković je odilučio da ostane na koledžu, ali će tražiti novi tim i očekuje se da bude jako tražen. Andrej je malo niži od oca, ali je svestraniji", pišu oni.

Nisu se se tu zaustavili, nastavili su da hvale mladog srpskog košarkaša.

"Dok je Peđa uglavnom živeo od pasova na perimetru mladi Andrej može da kreira sebi šuteve iz driblinga i može da dođe do obruča. Iako brojke to ne pokazuju, prosečno je beležio 7,8 poena i 3,4 skoka, Stojaković je pokazao znake da može da bude zvezda u usponu", navodi se u tekstu.

Podsetimo, Andrej još uvek nije izabrao za koju će reprezentaciju nastupati. Videćemo da li će odabrati Srbiju ili Grčku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija