• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

25.03.2024

07:42

Jović i Majami pregazili Kavse, Janis odigrao za Jokića, Denver je opet prvi (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

Jović i Majami pregazili Kavse, Janis odigrao za Jokića, Denver je opet prvi (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Majamiju ubedljivo su savladali Klivlend 121:84 i nastavili trku za mesto među šest najboljih ekipa.

Srpski reprezentativac Nikola Jović ubacio je osam poena,  od čeka su dve trojke, imao je i jednu asistenciju za 19 minuta koliko je proveo na terenu. Hejvord Hejsmit je sa 18 poenja bio najefikasniji igrač Vreline, dok je Bam Adebajo ostvario dabl-dabl učinak sa 15 poena i 16 skokova, Džimi Batler je dodao 15, dok su po 14 imali Tomas Brajant i Teri Rozije.

Kada je u pitanju Klivlend, Evan Mobli je ubacio 15 poena,  Alen, Bejts, Garland i Džons su imali po devet.

 

 

Milvoki je savladao Oklahomu 118: 93 i pomogao  Nikoli Jokiću i Denveru. Nagetsi su opet prvi na Zapadnoj konferenciji, sad imaju skor 50:21, Tanderi su na 49:21 i imaju meč manje. 

Janis je blistao i potvrdio da je u odličnoj formi,  meč je završio sa 30 poena, 19 skokova i četiri asistencije, dok je Šaj Gildžes- Aleksander, najbolji igrač Oklahome, zabeležio  samo 12 poena. Kris Midlton je ostvario tripl-dabl učinak, 11 poena, 10 skokova, 10 asistencija, a Bobi Portis je imao 15 poena, dok je poen manje dodao Bruk Lopez.

 

 

 

Lejkersi su u pobedili na svom parketu Indijanu sa 150:145. Timu iz Los Anđelesa je ovo treći vezani trijumf, i dalje može da izbegne plej-in, a Indijana je i dalje šest na Istoku. Entoni Dejvis je ubacio 36 poena i imao 16 skokova u pobedničkom timu, Lebron Džejms je imao dabl–dabl učinak od 26 poena i 10 asistenija, dok su briljirali još Spenser Dinvidi sa 26 poena i Ostin Rivis sa 25

Na drugoj strani kod Pejsersa Kamerunac Paskal Sijakam je brojao do 36, raspoložen je bio i Majlis Tarner sa 20 poena i Ti Džej Konel sa 17.

NBA LIGA

Nedelja

Detroit – Nju Orleans 101:114

Los Anđeles Klipers – Filadelifija 107:121

Majami – Klivlend 121:84

Ponedeljak

Milvoki – Oklahoma 118:93

Minesota – Golden Stejt 114:110

Los Anđeles Lejkers – Indijana 150:145

 

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija