• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

26.03.2024

19:47

Oglasio se i Plavšić! Evo šta je rekao o prelasku u Crvenu zvezdu!

Starsportphoto

Košarka

Oglasio se i Plavšić! Evo šta je rekao o prelasku u Crvenu zvezdu!

Podeli vest

Košarkaš Mege Uroš Plavšić (25) je nakon trijumfa nad Crvenom zvezdov govorio o potencijalnom interesovanju kluba sa Malog Kalemegdana da ga na leto dovede u svoje redove.

Crveno-beli sinoć su na domaćem terenu poraženi od ekipe Mege 83:89, u okviru 24. kola ABA lige, a jedan od najistaknutijih igrača u protivničkoj ekipi bio je upravo Uroš Plavšić, momak za koga se odnedavno spekuliše da bi na kraju sezone mogao da zaduži dres Crvene zvezde.

Srpski košarkaš je upisao deset poena, sedam skokova i dve asistencije, a činilo se da na ovom meču imao posebnu motivaciju, kako bi se dokazao treneru ekipe sa Malog Kalemegdana Janisu Sferopulosu.

- Igrate protiv evroligaša, kako da nemate motiv?! Ko nema motiv protiv Zvezde i Partizana, mislim da nema potrebe da izlazi na teren. Ja verujem u moju ekipiu i pokazali smo da apsolutno možemo da igramo protiv bilo koga. Mi smo znali da možemo i bilo je pitanje samo da li ćemo ispoštovati ono što smo radili na treningu, što smo uradili u drugom poluvremenu - izjavio je Plavšić za "Meridijan sport".

 

 

Nedavno je i prvi čovek Zvezde Nebojša Čović otvoreno priznao da je momak iz Čačka na radaru crveno-belih, no košarkaš je na taj komentar jasno odgovorio. 

- Lepo je čuti tako nešto, ali ja sam igrač Mege - istakao je mladi as.

Ipak, Plavšić ne isključuje tu mogućnost.

Videćemo na kraju sezone - nadovezao se Plavšić.

Jedan od boljih košarkaša Jadranske lige još uvek nije dobio poziv od selektora reprezentacije Srbije, Svetislava Pešića, a ne skriva da mu je to jedna od neostvarenih želja. 

 - Nisam se čuo sa njim. To bi trebalo da bude san svakog igrača i najveći cilj u karijeri, da zaigra za svoju zemlju. To je nešto što sigurno ne bih odbio. Ali kada se desi, desiće se. Vreme će pokazati - podvukao je Plavšić. 

Mega trenutno zauzima šesto mesto na tabeli regionalne lige sa skorom 14-10, dok su crveno-beli i dalje na liderskoj poziciji sa rezultatom od 20 pobeda i četiri poraza. 

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija