• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B.O.

25.03.2024

22:48

Barać blistao nakon pobede nad Zvezdom: Sve što kažem pokvarilo bi pet minuta mojih momaka... Neverovatno!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Barać blistao nakon pobede nad Zvezdom: Sve što kažem pokvarilo bi pet minuta mojih momaka... Neverovatno!

Podeli vest

U prvoj utakmici protiv Zvezde smo osetili da možemo, tako smo se spremali, poručuje trener Mege.

Košarkaši Mege režirali su pravo čudo pošto su u 24. kolu ABA lige nadigrali Crvenu zvezdu i naneli srpskom šampionu četvrti poraz u regionalnoj ligi ove sezone. Mega je nakon preokreta slavila protiv crveno-belih, a strateg gostujuće ekipe - Marko Barać bio je zadovoljan načinom na koji je njegova ekipa delovala protiv favorizovanog protivnika. 

- U prvoj utakmici protiv Crvene zvezde smo bili dobri i u igri 40 minuta, rezultat je mogao da ode na obe strane, ali je Zvezda tada slavila. Međutim, osetili smo da možemo i na taj način se spremali poslednjih dana. Otvorili smo meč izvanredno, napadački pametno - defanzivno odgovorno i prva četvrtina se završila kako smo želeli. Nošeni tim samopouzdanjem pokušali smo da budemo veći majstori od majstora iz tabora Zvezde, to je nemoguće, napravili smo glupisti i dali šansu rivali da okrene rezultat. Reakcija momaka u drugom poluvremenu je bila prava, rotacija skraćena, ali momci koji su bili na terenu izneli su utakmicu na neverovatan način. Sve što bih dalje rekao pokvarilo bi ovih njihovih pet minuta - rekao je strateg Mege. 

Foto: Starsportphoto©

 

Marko Barać je prvi trener Mege koji je uspeo da savlada Crvenu zvezdu u regionalnom takmičenju. Nije perspektivni stručnjak znao taj podatak, a ni kada ga je saznao nije bio preterano oduševljen već je fokus stavio na dobru igru svoje ekipe. 

- Nemam neki poseban osećaj što se toga tiče, nisam znao, hvala na informacijama. Tradicija je tu da se ruši, srećan sam zbog načina na koji je moj tim igrao košarku. Pobeda je posledica njihove dobre igre, sve drugo su zanimljivosti - dodao je Marko Barać. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija