• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

11.05.2024

20:00

ABA liga analizirala: Budućnost je oštećena protiv Partizana!

abaliga.com

Košarka

ABA liga analizirala: Budućnost je oštećena protiv Partizana!

Podeli vest

ABA liga je, nakon pregledanja spornih situacija, saopštila da je Budućnost oštećena u porazu od Partizana (100:86) u trećem meču polufinala ABA lige.

Crno-beli su veći deo meča zaostajali za gostima, a onda je usledio ključni momenat u kojem je, tada najefikasniji igrač na parketu, Jogi Ferel isključen.

Prema saopštenju komisije regionalnog takmičenja, situacija usled koje je Amerikancu dosuđen prekršaj na šutu Kevina Pantera za tri poena je morala biti tehnička greška za beka crno-belih, a ne lična plejmejkeru Budućnosti. Bivši plejmejker Sakramenta se posle sudijske odluke žalio, zbog čega je dobio tehničku i napustio parket.

Foto: abaliga.com

Ferel u duelu sa Zekom Ledejom

"Na 6:47 pre kraja treće četvrtine, dok je šutirao za tri poena, ofanzivni igrač (Kevin Panter) je pomerio svoju desnu nogu u stranu i inicirao kontakt sa defanzivnim igračem (Jogijem Ferelom). Sudije su svirale faul u korist ofanzivnog igrača što je bila pogrešna odluka. Sudije bi trebalo da su u tom slučaju dodelile tehničku ofanzivnom igraču", saopštila je ABA liga.

Podsećamo, Ferel je pre te situacije skrivio nesportski faul zbog udaranja Alekse Avramovića u glavu, pa je tehnička greška značila diskvalifikaciju.

Foto: abaliga.com

Avramović posle udarca Ferela

Nakon što je omaleni Amerikanac udaljen sa parketa, usledila je serija "parnog valjka" i izboreno je treće uzastopno finale protiv Crvene zvezde. Svoje nezadovoljstvo Ferel je izrazio i preko društvene mreže Iks, gde je optužio ligu za eliminaciju njegovog tima.

Crno-beli će nastojati da odbrane trofej osvojen prošle godine, a prva dva meča igraće se u hali "Pionir", koji su crveno-beli odabrali za dom u ovoj seriji.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija