• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

28.05.2024

22:50

Život nije pravedan i nikada neće biti! Evans se oglasio nakon operacije!

Starsportphoto

Košarka

Život nije pravedan i nikada neće biti! Evans se oglasio nakon operacije!

Podeli vest

Košarkaš Žalgirisa Kinan Evans povredio se na samoj završnici sezone u litvanskom šampionatu, zbog čega podvrgnut operaciji i van terena će biti najmanje pola godine.

Iskusni bek Žalgirisa je povredu doživeo bez ikakvog kontakta krajem treće četvrtine i uz pomoć saigrača je morao da napusti teren. On je juče podvrgnut hirurškom zahvatu kolena koji je trajao više od dva sata, u klinici "Gijos" . 

Sve je prošlo u najboljem redu, a košarkaš je iskoristio priliku da se javi svojim pratiocima na društvenim mrežama čim mu se stanje stabilizovalo.

"Rečima ne mogu da opišem kako se trenutno osećam, zaista je sra**e znati koliko sam se trudio da se vratim igranju na visokom nivou. Ali život nije pravedan i nikada neće biti. Bog ne pravi greške i na meni je da budem strpljiv i da mu verujem. Navijači grada Kaunasa i Zalgirisa, iskreno mi je žao što neću moći da pomognem da se trofej vrati kući ove sezone. Naravno da ću navijati za tim u finalu. Na kraju, oni koji me poznaju i poznaju moj karakter shvataju da me ovakve situacije uzbuđuju da budem još bolji i jači (i da završim sezonu). Ne mogu ni da odgovorim svima, ali kažem veliko HVALA na svu ljubav i poruke koje sam dobio. Bog vas blagoslovio sve. Teška vremena prolaze, a teški ljudi traju", napisao je Evans.

Foto: printscreen instagram

 

Nekadašnji košarkaš Igokee se nedavno spominjao kao veliko pojačanje Olimpijakosa za narednu sezonu, ali to bi moglo da se promeni, s obzirom da bi Kinan mogao da propusti veći deo sezone.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)
Live TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se juče krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti. Na tu temu govorio je za Informer predsednik Lobista Srbije Nenad Vuković tokom gostovanja u "Info jutru".

27.06.2024

13:08

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija